Wat is een boekhoudkundig programma?

Een boekhoudkundig programma is een softwarepakket waarmee de boekhouding kan worden geautomatiseerd. Het is hulpmiddel om je financiƫle administratie in te voeren en op orde te houden. Met een dergelijk programma zijn de dagelijkse boekhoudkundige werkzaamheden makkelijk in te vullen en wordt door het programma automatisch een balans en een resultatenrekening opgesteld. Daarnaast vervult het programma nog meer boekhoudkundige werkzaamheden zonder dat jezelf veel verstand hebt van de boekhouding.

Besparen met een boekhoudprogramma

Boekhouden is voor veel (startende) ondernemers een groot struikelblok. Iedere ondernemer krijgt te maken met boekhouden en moet een administratie bijhouden. Veel ondernemers besteden hun boekhouding uit aan een administratiekantoor, waarvoor ze veel geld moeten betalen. Door het gebruik van een boekhoudprogramma zouden ze veel geld kunnen besparen en zelf aan de slag gaan met de boekhouding. In tijden van crisis is dat een goede mogelijkheid om geld te besparen zonder dat je kwaliteit inlevert in je onderneming.

Gratis boekhoudprogramma

Via internet zijn verschillende gratis boekhoudprogramma's te gebruiken. Vaak zijn deze programma's de eerste maand gratis en moet er daarna een bepaalde som worden betaald. Lees bij het selecteren van het programma goed de algemene voorwaarden om niet voor onverwachte uitgaven te komen staan.

Rating:
Reviews: te weinig reviews
Boekhouden
Rating:
Reviews: 68
CRM
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Kassa
Products