Eenvoudig de beste offerte software kiezen?

Dit zijn de beste offerte programma's. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste offerte programma's met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig offerte software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste offerte software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste offerte programma's toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Hoe vind je de beste offerte software? Vergelijk reviews en functies!

Een offerte maken kan tijdrovend zijn, helemaal als je er veel verstuurt. Met een offerte programma automatiseer je dit proces grotendeels. Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan offerte software. Zo vind je de beste software die bij je past. 

Waarom kiezen voor offerte software?

Voor jouw klanten is een professioneel uitziende en duidelijke offerte heel prettig. Je schept duidelijkheid en met een heldere offerte wek je vertrouwen. Met offerte software maak je snel een professioneel uitziende offerte. Je hoeft alleen eenmalig een offerte voorbeeld te maken, waardoor je in het vervolg enkel nog een paar gegevens hoeft in te vullen. Je kunt de offerte helemaal naar eigen smaak inrichten. Zo weet je zeker dat je een uniek en professioneel uiterlijk hebt. Maar naast sneller een offerte maken en een professionele indruk, zijn er nog een paar voordelen.

Offerte online accepteren

Klanten kunnen namelijk jouw offerte online accepteren. Jij stuurt een digitale offerte, dus niet meer met de post, en de klant kan met één muisklik akkoord gaan. Door deze eenvoud is niet alleen de kans groter dat de klant jouw offerte accepteert, hij accepteert de offerte ook sneller, waardoor jij weer sneller aan het werk kan.

Offerte voorbeeld

Zoals gezegd kun je jouw offerte in geheel eigen stijl inrichten. Maar wanneer je echt veel tijd wilt besparen, kun je ook gebruikmaken van een offerte voorbeeld. Dit is een kant-en-klare voorbeeld offerte, waarbij je alleen nog maar de gegevens hoeft in te vullen. Daarna kun je de offerte meteen versturen.

Offerte omzetten naar factuur

Wanneer de klant jouw offerte heeft geaccepteerd en jij jouw werk voor de klant hebt gedaan, kun je de offerte met één druk op de knop omzetten naar een factuur. Dit heeft weer het voordeel dat er geen misverstanden ontstaan. De gegevens van de offerte komen immers overeen met de factuur. Ook bespaar je tijd op het handmatig overtypen van de gegevens. 

Van offerte naar werkbon

Koppel je offerte software nu eenvoudig aan je werkbon app. Je vergeet nooit meer een papieren werkbon en zet offertes eenvoudig om in een digitale werkbon. Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van de werkbonnen. Bekijk werkbonnen apps die je gratis kunt gebruiken.

Offerte maken

Offertes maken gaat heel eenvoudig met de juiste software. Met een paar klikken op de knop heb je een goede offerte opgesteld. Daarnaast is de meeste offerte software voorzien van een mobiele offerte app. Op de app staan dezelfde handige functies als op het offerte programma. Je hebt dus je offerte programma in je broekzak. Een groot voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van de locatie van waar je jouw offerte opstelt en verstuurt. Je kunt dus meteen na een afspraak met een toekomstige klant jouw offerte maken en versturen. Alle afspraken zitten nog vers in het geheugen. Dus de kans dat de offerte overeenkomt met de wensen van de klant, is groter dan wanneer het langer duurt om de offerte te maken.

Selecteer het beste offerte systeem

Er is tegenwoordig een ruim aanbod aan offerte software. Het juiste offerte programma vinden is dan ook niet makkelijk. Aan de linkerkant van deze pagina vind je dan ook een handige selectietool. Wanneer je hier gebruik van maakt, vind je vast het offerte programma dat het beste bij je past. Je kunt bovendien de offerte software gratis proberen voor veertien of dertig dagen. Op deze manier kun je bekijken of de offerte software voldoet aan jouw verwachtingen. Een offerte maken was nog nooit zo makkelijk.
 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products