Appwiki - Maakt bedrijven slimmer, sneller en flexibeler

Appwiki is het beginpunt om je bedrijf slimmer, sneller en flexibeler te maken. Door leveranciers, techniek, experts en kennis samen te brengen helpen we bedrijven en bedrijfsprocessen te verbeteren. We maken de opties die je hebt inzichtelijk en begrijpelijk. Zo ontdek jij de werkwijze en tools die het beste bij je passen. Of je nou net start, al jaren ondernemer bent, als ZZP’er werkt of in een MKB-bedrijf: Appwiki is jouw beginpunt.

Enthousiasme

Appwiki is gevestigd in het hart van Groningen, een bruisende stad met een goede mix van plezier en talent. Het Appwiki-team bestaat uit een groeiend team enthousiastelingen dat elke dag keihard werkt om bedrijven slimmer, sneller en flexibeler te maken. Dat enthousiasme zie je ook terug bij ons op werkvloer. We gaan iedere dag voor het beste resultaat om bedrijven vooruit te helpen.

Appwiki

­ 

Appwiki kennis delen

Waarom Appwiki?

Er is een enorme groep ondernemers die nu en in de toekomst overstappen van programma's als Excel naar slimme cloudsoftware. Daarnaast is er steeds meer software die met elkaar integreert of koppelt. Nu het aanbod zo groot is, wordt het snel onoverzichtelijk wat de beste software voor je bedrijf is. Appwiki is voor deze groep en voor startende ondernemers, een gids die ze door het bedrijfssoftwarebos leidt en helpt de juiste software te selecteren. Zo onderneem jij met een voorsprong op je concurrentie.

­ 

Onze missie

Met ons A-product willen we ondernemers helpen met slim ondernemen. We willen jou helpen met groeien en hiermee zelf uitgroeien tot de go-to-advieswebsite in Europa. Onze groei is niet onopgemerkt gebleven. In mei 2017 is Appwiki genomineerd voor de Jonge Ondernemers Prijs.

Onze organisatie is gebaseerd op het Holacracy-model. In dit model staat zelfbeschikking en ontplooiing van medewerkers centraal. Beide zijn kernwaarden van onze generatie. Deze werken dus door in dit bedrijf. We willen onszelf, het bedrijf en de wereld om ons heen zo goed mogelijk laten groeien.

Appwiki gezelligheid

Hoe verdienen wij geld?

Appwiki biedt je gratis kennis en tools om de juiste software te selecteren. Onze service is gratis, omdat software aanbieders ons betalen wanneer ze bezoekers van Appwiki ontvangen. Met het verdiende geld kunnen wij onderzoek doen en nieuwe tools ontwikkelen. Met behulp hiervan kun jij als ondernemer goed geïnformeerd de juiste oplossing voor je bedrijf vinden.

Blijf op de hoogte

Weet je niet wat je moet kiezen, of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op softwaregebied of kunnen we je op andere manier helpen? Bel, mail of tweet ons dan.

Telefoon: 050-2111665 | E-mail: | hallo@appwiki.nl | Twitter: @appwikiNL

Products