Appwiki maakt bedrijven slimmer, sneller en flexibeler

Door leveranciers, techniek, experts en kennis samen te brengen helpen we bedrijven en bedrijfsprocessen te verbeteren. We maken de opties die je hebt inzichtelijk en begrijpelijk. Zo ontdek jij de werkwijze en tools die het beste bij je passen.

Enthousiasme

Appwiki is onderdeel van MVF Global met kantoren in London, Austin en Groningen. Allemaal bruisende steden met een goede mix van kennis en jong talent. Het Appwiki-team bestaat uit een groeiend team enthousiastelingen dat elke dag keihard werkt om bedrijven slimmer, sneller en flexibeler te maken. Dat enthousiasme zie je ook terug bij ons op werkvloer. We gaan iedere dag voor het beste resultaat om bedrijven vooruit te helpen.

Waarom Appwiki?

Er is een enorme groep ondernemers die nu en in de toekomst overstappen van programma's als Excel naar slimme cloudsoftware. Daarnaast is er steeds meer software die met elkaar integreert of koppelt. Nu het aanbod zo groot is, wordt het snel onoverzichtelijk wat de beste software voor je bedrijf is. Appwiki is voor deze groep en voor startende ondernemers, een gids die ze door het bedrijfssoftwarebos leidt en helpt de juiste software te selecteren. Zo onderneem jij met een voorsprong op je concurrentie.

Onze missie

Met ons A-product willen we ondernemers helpen met slim ondernemen. We willen jou helpen met groeien en hiermee zelf uitgroeien tot de go-to-advieswebsite in Europa. Onze groei is niet onopgemerkt gebleven. In mei 2017 is Appwiki genomineerd voor de Jonge Ondernemers Prijs.

Onze organisatie is gebaseerd op het Holacracy-model. In dit model staat zelfbeschikking en ontplooiing van medewerkers centraal. Beide zijn kernwaarden van onze generatie. Deze werken dus door in dit bedrijf. We willen onszelf, het bedrijf en de wereld om ons heen zo goed mogelijk laten groeien.

Innovatie bij Appwiki

Appwiki innoveert voortdurend om nieuwe tools te ontwikkelen zodat jij de best passende software vindt voor jouw bedrijf. Ons R&D team heeft al vele nieuwe methoden en technieken geïmplementeerd wat heeft gezorgd voor een steeds betere website en dienstverlening. De software achter de website wordt steeds complexer en om te kunnen blijven innoveren hebben we een extern expert ingehuurd om onze kennis over de aanpak van softwareontwikkelingsprojecten en programmeermethoden en -technieken te vergroten. Dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie hebben we hier invulling aan kunnen geven. Lees meer daarover in dit bericht.

Hoe verdienen wij geld?

Appwiki biedt je gratis kennis en tools om de juiste software te selecteren. Onze service is gratis, omdat software aanbieders ons betalen wanneer ze bezoekers van Appwiki ontvangen. Met het verdiende geld kunnen wij onderzoek doen en nieuwe tools ontwikkelen. Met behulp hiervan kun jij als ondernemer goed geïnformeerd de juiste oplossing voor je bedrijf vinden.

Blijf op de hoogte

Weet je niet wat je moet kiezen, of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op softwaregebied of kunnen we je op andere manier helpen? Bel, mail of tweet ons dan.

Appwiki (onderdeel van MVF Global) | Telefoon: 050-2111665 | E-mail: | welcome@mvfglobal.com | Twitter: @appwikiNL

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products