1. Boekhouding
  2. Begrippen
  3. Wat is vaste activa?

Wat is vaste activa?

Vaste activa (non-current assets of fixed assets) zijn bezittingen die voor langere tijd (meer dan een jaar) aan een bedrijf verbonden zijn. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het bedrijfspand, inventaris, installaties, machines en transportmiddelen. Het zijn bezittingen die een bedrijf gebruikt voor de bedrijfsvoering en niet om te verhandelen. Wanneer bezittingen voor een kortere tijd aanwezig zijn binnen een bedrijf, is er sprake van vlottende activa.

Vergelijk verschillende boekhoudprogramma's en vind het programma dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products