Partnernetwerk

Heb je een website over ondernemen of bedrijfssoftware? Geld verdienen met je website? Meld je aan bij ons partnernetwerk!

Publisher of affiliate binnen Tech- of B2B markt?

Word partner bij Appwiki - MVF Global!

Appwiki is een volledig platform voor ondernemerssoftware. Om verder te groeien zijn wij op zoek naar websites en publishers met overlappende, aanvullende of aangrenzende content en bezoekers. We stellen ons grote aanbod met softwareleveranciers open voor jou, zodat jij geld kunt verdienen aan je website. We bieden vergoedingen op basis van CPC. Dus voor iedere bezoeker die je doorstuurt krijg jij een vergoeding. Dus geen gedoe met leads, sales of afkeurende advertisers.

Hoe werkt het?

Jij hebt een website of blog met content gerelateerd aan ondernemen en/of software, wij hebben een uitgebreid netwerk onder softwareleveranciers. We hebben oplossingen op het gebied van bedrijfssoftware en online ondernemen in ons portfolio. Verwijs bezoekers door naar de sites van softwareleveranciers en verdien makkelijk je vergoeding.

Door middel van ons trackingsysteem volgen we de kliks die jij doorstuurt naar de sites van de leveranciers. We rekenen af op basis van CPC en dan heb jij al meteen geld verdiend. Jij kunt je dus focussen op de content en wij regelen de rest.

Alle tools en resultaten van het affiliate programma zijn te managen en volgen vanuit een online account. Zodra je je hebt aangemeld, helpen onze partnerships managers je op weg en richten het account samen met jou in.

Dat is makkelijk.

Installatie

Onze tooling werkt met een simpel Javascriptje of HTML code die je eenvoudig in de html editor van je website integreert. Je kunt het aanbod vervolgens helemaal stylen naar eigen inzicht (met custom CSS). Hulp nodig of vragen over de implementatie? Neem dan even contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is.

Word een Appwiki - MVF Global partner!

Meld je dan nu aan als partner via de MVF partner pagina.

Na je aanmelding zal één van onze partnership managers contact met je zoeken om een korte video call te plannen. In deze call bespreken we graag:

  • wie je bent
  • wat je groeiambities zijn
  • welke doelen en plannen je hebt
  • hoe je traffic genereert
  • hoe je graag samenwerkt met ons

We maken graag kennis met je!

PS. Appwiki is onderdeel van MVF Global, dus je ontvangt een mail van één van onze partnerships managers binnen MVF.

Meer weten over MVF Global? Kijk dan op:

https://mvfglobal.com/affiliate-partners 

Word MVF Partner

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products