Projectmanagement tools vergelijken

Vergelijk de 3 beste projectmangement tools op prijs, functies en reviews. Probeer ze gratis en vrijblijvend. Of bekijk hieronder het complete project tool overzicht.

Eenvoudig de beste projectmanagement tool kiezen?

Dit zijn de beste projectmanagement tools voor het MKB. Vertel ons over je bedrijf en geef je gewenste functies aan. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Heb je moeite met het kiezen van een projectmanagement systeem? Download de projectmanagement checklist gratis en vind het pakket dat bij je past.

Track al je projecten
Super overzichtelijk
14 dagen gratis trial
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Slim samenwerken
Focus op sales
Via App en webversie
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Resource planning
Marges inzichtelijk
Projectrapportage
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Projecten & budgetten
Incl. uren en facturen
Gratis demo op kantoor
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Uren boeken via de app
Gelijk in boekhouding
Inzicht via dashboards
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Geïntegreerd pakket
Altijd inzicht
Capaciteitsplanning
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Projectfuncties
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Arjan

Hulp nodig bij het kiezen van projectmanagement software?

Heb je moeite met het kiezen van een projectmanagement systeem voor het mkb? Download de projectmanagement checklist gratis en vind de projectmanagement software dat bij je past.

Download gratis checklist

Eenvoudig projecten beheren met project management tools

Op zoek naar project management tools? Met de project management tools van tegenwoordig kun je eenvoudig en overal overzicht houden op de voortgang van je projecten.

Wat is project management?

Project management is het beheren en bijhouden van verschillende projecten. Het omvat de manier waarop taken binnen een project worden voorbereid, georganiseerd, gepland, uitgevoerd en ten slotte afgerond. Project management is het werk van projectleiders en medewerkers die bij het betreffende project betrokken zijn.

Projecten kunnen natuurlijk ook in samenwerking zijn met andere bedrijven en/of worden opgedeeld in verschillende deelprojecten. Het managen van projecten kan daarom worden gezien als een complexe taak, waarbij het overzicht makkelijk verloren kan gaan. Met behulp van project management tools beheer je eenvoudig en snel het gehele project.

Open source of SaaS?

Voor project management wordt vaak project software ingezet. Deze software is onder te verdelen in twee soorten; open source software en SaaS software. De keuze voor één van de twee is gebaseerd op de mate van vakkennis die je bezit of degene die het voor jou gaat doen. Open source software is een goede keuze voor mensen die over een grote dosis technische kennis beschikken.

SaaS software is de juiste keuze voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het bouwen van een project management programma. De hierboven getoonde softwarepakketten zijn allen op basis van SaaS software.

Eenvoudig de juiste projectmanagement tool kiezen?

Heb je moeite met het kiezen van een projectmanagement systeem? Download de projectmanagement checklist gratis en vind eenvoudig de beste projectmanagement software die bij je past.

Download gratis

Keuze in projectmanagement tools

Alle project management programma’s verschillen van elkaar en het kan daarom lastig zijn om de juiste project software te kiezen. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen van project software, is het in kaart brengen van de wensen. Stel jezelf daarom de volgende vraag: wat verwacht ik van project management tools? Hieronder vind je een reeks vragen die je helpen om jouw wensen en die van het bedrijf in kaart te brengen. Vervolgens kun je bepalen welke project management tool geschikt is.

  • Wat is je bedrijfsvorm?
  • Hoeveel projectleiders en medewerkers zijn betrokken bij projecten?
  • Hoeveel trainingstijd per medewerker is er nodig?
  • Wil je de vormgeving van de project management tool kunnen aanpassen?
  • Wil foto’s en/of logo’s kunnen toevoegen aan bedrijven en/of personen?
  • Wil je het project management programma kunnen koppelen met andere programma’s? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies en/of mogelijkheden moet het projectmanagement systeem kennen? Bijvoorbeeld agenda, takenlijst etc.

Heb je bovenstaande vragen kunnen beantwoorden, dan ben je bijna klaar om goede project software te kiezen.

Bekijk ook de verschillende reviews, wellicht kunnen deze helpen bij het maken van een keuze voor een handige project management tool. Mocht je twijfelen aan de gemaakte keuze, dan kun je de project software voor een proefperiode gratis proberen. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Start dus vandaag nog zonder enige verplichtingen met een projectmanagement tool.

Gratis projectmanagement tool proberen?

Wanneer je al jouw wensen in kaart hebt gebracht, kun je de project management tool kiezen die hieraan voldoet. Heb je een keuze kunnen maken of twijfel je wellicht nog? In de meeste gevallen kun je een project management programma gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen.

Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de door jouw gekozen project management tools. Na de proefperiode kun je besluiten om de project software aan te schaffen of toch nog een andere te proberen. Mocht je niet tevreden zijn over de project software, dan heeft het je in ieder geval niets gekost. De proefperiode is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier weet je zeker dat jouw keuze aansluit bij de door jouw opgestelde wensen.

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
21 juli 2019

De beste project management apps op een rij

Projectmanagement

Wanneer je onverwachts wordt gevraagd of je de voortgang van een project kan laten zien of wanneer iemand je vraagt om specifieke projectinformatie, heb je dan alles bij de hand? Tegenwoordig kun je je gehele...

Lees meer 

Eenvoudig software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste projectmanagement software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste projectmanagement tools toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products