Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Projectfuncties

Eenvoudig de beste project management software kiezen?

Dit zijn de beste projectmanagement tools. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste project management tools. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste projectmanagement software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste projectmanagement tools toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Iris
Iris
Appwiki expert

Eenvoudig projecten beheren met project management tools

Op zoek naar project management tools? Bij Appwiki vind en selecteer je, met behulp van de handige selectietool, de beste project management programma’s. Filter aan de linkerkant op bedrijfsvorm en de functies waarover de project software moet beschikken. Met project management tools hou je tijd over voor zaken die er daadwerkelijk toe doen.

Eenvoudig projecten beheren

Wil je eenvoudig verschillende projecten beheren binnen jouw bedrijf? Zet dan project management tools in! Op deze pagina vind je vele verschillende CRM pakketten met een project management functie. Gemakkelijk gegevens invoeren en bijhouden, doe je met één van de bovenstaande softwarepakketten. Met behulp van de verschillende filters kun je eenvoudig en snel het softwarepakket vinden die bij jou en jouw bedrijf past. Lees ook de verschillende reviews, wellicht kunnen deze helpen bij het maken van een keuze voor een handige project management tool. Mocht je twijfelen aan de gemaakte keuze, dan kun je de project software voor een proefperiode gratis proberen. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Start dus vandaag nog zonder enige verplichtingen met een project management programma.

Wat is project management?

Project management is het beheren en bijhouden van verschillende projecten. Het omvat de manier waarop taken binnen een project worden voorbereid, georganiseerd, gepland, uitgevoerd en ten slotte afgerond. Project management is het werk van projectleiders en medewerkers die bij het betreffende project betrokken zijn. Projecten kunnen natuurlijk ook in samenwerking zijn met andere bedrijven en/of worden opgedeeld in verschillende deelprojecten. Het managen van projecten kan daarom worden gezien als een complexe taak, waarbij het overzicht makkelijk verloren kan gaan. Met behulp van project management tools beheer je eenvoudig en snel het gehele project.

Keuze in project management tools

Alle project management programma’s verschillen van elkaar en het kan daarom lastig zijn om de juiste project software te kiezen. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen van project software, is het in kaart brengen van de wensen. Stel jezelf daarom de volgende vraag: wat verwacht ik van project management tools? Hieronder vind je een reeks vragen die je helpen om jouw wensen en die van het bedrijf in kaart te brengen. Vervolgens kun je bepalen welke project management tool geschikt is.

  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel projectleiders en medewerkers zijn betrokken bij projecten?
  • Hoeveel trainingstijd per medewerker is er nodig?
  • Wil je de vormgeving van de project management tool kunnen aanpassen?
  • Wil foto’s en/of logo’s kunnen toevoegen aan bedrijven en/of personen?
  • Wil je het project management programma kunnen koppelen met andere programma’s? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies en/of mogelijkheden moet het project management systeem kennen? Bijvoorbeeld agenda, takenlijst etc.

Heb je bovenstaande vragen kunnen beantwoorden, dan ben je klaar om goede project software te kiezen.

Open source of SaaS?

Voor project management wordt vaak project software ingezet. Deze software is onder te verdelen in twee soorten; open source software en SaaS software. De keuze voor één van de twee is gebaseerd op de mate van vakkennis die je bezit of degene die het voor jou gaat doen. Open source software is een goede keuze voor mensen die over een grote dosis technische kennis beschikken. SaaS software is de juiste keuze voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het bouwen van een project management programma. De hierboven getoonde softwarepakketten zijn allen op basis van SaaS software.

Gratis project management tool proberen?

Wanneer je al jouw wensen in kaart hebt gebracht, kun je de project management tool kiezen die hieraan voldoet. Heb je een keuze kunnen maken of twijfel je wellicht nog? In de meeste gevallen kun je een project management programma gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de door jouw gekozen project management tools. Na de proefperiode kun je besluiten om de project software aan te schaffen of toch nog een andere te proberen. Mocht je niet tevreden zijn over de project software, dan heeft het je in ieder geval niets gekost. De proefperiode is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier weet je zeker dat jouw keuze aansluit bij de door jouw opgestelde wensen.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products