Vind de beste salarisadministratie software

Vind je het te duur om jouw salarisadministratie uit te besteden? En heb je ondersteuning nodig bij zelf de loonadministratie doen? Kies dan voor salarisadministratie software. Het is goedkoper dan uitbesteden én je bespaart tijd op handmatig de salarisverwerking te doen. Wanneer je jouw loonadministratie software integreert met een HRM systeem, wordt het berekenen van de salarissen helemaal eenvoudig.
 

Filter resultaten

1
  • >190 cao's onderhouden
  • >1,9m loonstroken p/m
  • Totaaloplossing HRM

Meer dan 1,9 miljoen Nederlanders krijgen maandelijks hun loonstrook via AFAS Software. De salarisadministratie is volledig geïntegreerd met de HRM-oplossing van AFAS en wordt dus een logisch gevolg van de HR-administratie.
info contact prijzen proefaccount
Prijs: Op aanvraag

gebaseerd op 115 reviews
Ga naar website

Wat doet salarisadministratie software voor je?

Zelf de salarisadministratie doen kan complex en tijdrovend zijn. Loonadministratie software helpt jou het proces van het uitbetalen van jouw personeel gemakkelijker en sneller te maken. De laatste wijzigingen op het gebied van wetgeving worden ook verwerkt in de salaris software door middel van updates. Deze aanpassingen worden automatisch doorgevoerd in de berekeningen, zonder dat je er tijd aan kwijt bent. 

Salaris online in de cloud

En omdat de software in de cloud staat, kan iedere medewerker de software makkelijk benaderen en zelf gegevens opvragen. En met de Employee Self Service (ESS, ook wel e-HRM genoemd) wordt jij als manager ontlast. Een medewerker kan namelijk altijd zijn salaris online inzien. Ook kan hij zijn persoonlijke gegevens inzien en zonodig zelf aanpassen.  

Wat zijn de voordelen van loonadministratie software?

Salaris software zorgt dus voor een flinke tijdsbesparing. Ook hoef je niet te verdiepen in de complexe wetgeving. Maar er zijn nog meer voordelen die heb gebruik van online salarisadministratie met zich meebrengt.

Automatisering met salaris software

De processen die bij de salarisadministratie horen worden grotendeels geautomatiseerd. De loonstrook van je medewerkers hoef je maar eenmalig op te stellen. Zolang het salaris gelijk blijft, wordt deze loonstrook elke maand automatisch verstuurd, zonder dat jij er tijd aan hoeft te spenderen. Verder geeft de het salarispakket automatisch een melding wanneer het tijd is voor een evaluatie- of functioneringsgesprek of wanneer je een contract van je medewerker aan verlenging toe is.

Minder fouten met een salarispakket

En doordat er zoveel wordt geautomatiseerd en je niet meer handmatig gegevens hoeft in te kloppen maak je ook minder fouten. En door het ingebouwde controlesysteem worden fout ingevoerde gegevens niet verwerkt. Zo voorkomt de salarisadministratie software ervoor dat er fouten in de administratie sluipen.

Met salarisadministratie software kun je handige rapportages makenRapportages

Met de salarisadministratie software kun je overzichtelijke rapportages opstellen, die je een inzicht geven in bijvoorbeeld het ziekteverzuim. Ook ondersteunt de salaris software de WKR  waarmee je kunt inzien hoeveel fiscale ruimte je nog over hebt.

Wat is de beste salarisadministratie software?

Voordat je salarisadministratie software kiest voor jouw onderneming is het van belang dat je van tevoren goed nadenkt over wat je wilt wat het salarispakket voor je doet. Wil je dat de software je de mogelijkheid biedt om verschillende rechten aan je medewerkers te geven en zij hun salaris online kunnen inzien? Of vind je het belangrijk dat de loonadministratie software is te koppelen met bijvoorbeeld jouw boekhoudprogramma? Of wil je graag overzichtelijke rapportages kunnen inzien. Denk goed na over deze vragen, probeer de software gratis uit, en je weet zeker dat je de beste software voor jouw onderneming kiest voor jouw onderneming.

Products