Salarisadministratie software vergelijken

Eenvoudig de beste salarisadministratie software kiezen?

Dit is de beste loonadministratie software. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de beste salarissoftware met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

>200 cao's onderhouden
Automatische controles
Totaaloplossing HRM
Proefperiode
geen
Meer informatie

CBBS

Eenvoudig en snel
24/7 toegankelijk
Gratis ondersteuning
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie

Employes B.V.

Zeer eenvoudig
Geen kennis nodig
Alles in eigen hand
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 0,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Humanwave

100% digitaal werken
Tijd besparen
Bespaard op kosten
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 3,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie

Easylon

Vele koppelingen
Multi-user uitvoering
Snel ingericht
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 250,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie

Loon Salarissoftware

Koppeling mogelijk
Loon AangifteService
Mijn Loondossier
Proefperiode
3 maanden
Prijs
€ 250,00  per jaar
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Vind de beste salarisadministratie software

Vind je het te duur om jouw salarisadministratie uit te besteden? En heb je ondersteuning nodig bij zelf de loonadministratie doen? Kies dan voor salarisadministratie software. Het is goedkoper dan uitbesteden én je bespaart tijd op handmatig de salarisverwerking te doen. Wanneer je jouw loonadministratie software integreert met een HRM systeem, wordt het berekenen van de salarissen helemaal eenvoudig.
 

Wat doet salarisadministratie software voor je?

Zelf de salarisadministratie doen kan complex en tijdrovend zijn. Loonadministratie software helpt jou het proces van het uitbetalen van jouw personeel gemakkelijker en sneller te maken. De laatste wijzigingen op het gebied van wetgeving worden ook verwerkt in de salaris software door middel van updates. Deze aanpassingen worden automatisch doorgevoerd in de berekeningen, zonder dat je er tijd aan kwijt bent. 

Salaris online in de cloud

En omdat de software in de cloud staat, kan iedere medewerker de software makkelijk benaderen en zelf gegevens opvragen. En met de Employee Self Service (ESS, ook wel e-HRM genoemd) wordt jij als manager ontlast. Een medewerker kan namelijk altijd zijn salaris online inzien. Ook kan hij zijn persoonlijke gegevens inzien en zonodig zelf aanpassen.  

Wat zijn de voordelen van loonadministratie software?

Salaris software zorgt dus voor een flinke tijdsbesparing. Ook hoef je niet te verdiepen in de complexe wetgeving. Maar er zijn nog meer voordelen die heb gebruik van online salarisadministratie met zich meebrengt.

Automatisering met salaris software

De processen die bij de salarisadministratie horen worden grotendeels geautomatiseerd. De loonstrook van je medewerkers hoef je maar eenmalig op te stellen. Zolang het salaris gelijk blijft, wordt deze loonstrook elke maand automatisch verstuurd, zonder dat jij er tijd aan hoeft te spenderen. Verder geeft de het salarispakket automatisch een melding wanneer het tijd is voor een evaluatie- of functioneringsgesprek of wanneer je een contract van je medewerker aan verlenging toe is.

Minder fouten met een salarispakket

En doordat er zoveel wordt geautomatiseerd en je niet meer handmatig gegevens hoeft in te kloppen maak je ook minder fouten. En door het ingebouwde controlesysteem worden fout ingevoerde gegevens niet verwerkt. Zo voorkomt de salarisadministratie software ervoor dat er fouten in de administratie sluipen.

Rapportages

Met de salarisadministratie software kun je overzichtelijke rapportages opstellen, die je een inzicht geven in bijvoorbeeld het ziekteverzuim. Ook ondersteunt de salaris software de WKR  waarmee je kunt inzien hoeveel fiscale ruimte je nog over hebt.

Wat is de beste salarisadministratie software?

Voordat je salarisadministratie software kiest voor jouw onderneming is het van belang dat je van tevoren goed nadenkt over wat je wilt wat het salarispakket voor je doet. Wil je dat de software je de mogelijkheid biedt om verschillende rechten aan je medewerkers te geven en zij hun salaris online kunnen inzien? Of vind je het belangrijk dat de loonadministratie software is te koppelen met bijvoorbeeld jouw boekhoudprogramma? Of wil je graag overzichtelijke rapportages kunnen inzien. Denk goed na over deze vragen, probeer de software gratis uit, en je weet zeker dat je de beste software voor jouw onderneming kiest voor jouw onderneming.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products