Top 10 met beste projectmanagement tools

Dit is de top 10 beste project management software om eenvoudig projecten te beheren. Personaliseer de lijst met de filters en vergelijk op prijs, functies en reviews.

Resource planning
Marges inzichtelijk
Speciaal voor agencies

Van offertes naar planning tot projecten en uren. Jouw projectmanagement volledig geautomatiseerd met Teamleader. De ingebouwde projectplanning feature garandeert een overzicht van de workload en respecteert deadlines en budgetten

Meer informatie
100% customizable
Intuïtieve interface
Plan, beheer & volg

Beheer al je projecten van planning tot uitvoering. Met handige projecttemplates breng je het team samen in deze complete tool. Workflows en integraties verbeteren en versnellen de samenwerking. Ideale vervanger van spreadsheets!

Meer informatie
Alles-in-1-pakket
Planning en facturatie
Keep it simple

Doe waar jij de beste in bent. Geniet van het ondernemen, creëren en adviseren. Simplicate geeft jou de ruimte met CRM- en Projectsoftware. Inclusief sales, urenregistratie, planning, facturatie en HRM samen in één pakket.

Meer informatie
Grip op projecten
Krachtige rapportages
Sturen op deadlines

Wie is waarmee bezig? Wat is het resterende budget? Wanneer is de deadline? Hoeveel uur is er al besteed aan deze taak? Gripp geeft antwoord in een helder dashboard en zorgt voor een duidelijk overzicht op taken en projecten.

Meer informatie
Uren boeken via de app
Gelijk in boekhouding
Inzicht via dashboards

Goede projectadministratie is cruciaal voor jouw organisatie. Met AFAS Software borg je alle projectadministratie in n systeem. Van de planning tot projectdossiers en van de urenregistratie tot facturatie.

Meer informatie
Geïntegreerd pakket
Grip op je projecten
370+ koppelingen

Ontdek de slimste projectmanagement software, met Exact heb je 1 programma voor je urenregistratie, projectmanagement, planning en boekhouding. De slimme software helpt je om gezonde marges en tevreden klanten te realiseren.

Meer informatie
Real time
Easy to use
Online

HEX21 is the online tool for financial control over projects. HEX21 is for everyone who does projects and who manages them and wants to execute them within budget. All costs (hours and expenses) are kept up-to-date and you hav

(0)
Ga naar website
Meer informatie

QN-Projects.com

Verhoog productiviteit
Eenvoudige oplossing
Probeer nú GRATIS!

Eenvoudig projecten managen? Met QN-Projects wijs je taken toe per medewerkers, bewaak deadlines, behoud focus én geeft jouw productiviteit een boost. ACTIE: Probeer nú 30 dagen gratis en vrijblijvend!

Meer informatie

Digitaal Kantoor

Eigen Projectdashboard
Automatische Workflows
Mobile app

Van offertes naar planning tot projecten en uren. Automatiseer je projectmanagement workflow met Digitaal Kantoor. Digitaal Kantoor kan als één van de weinige software leveranciers zich aanpassen aan jouw bedrijfsproces!

Meer informatie

DigiBTW

Project per klant
Uren per project
Facturatie per project

DigiBTW biedt projectmanagement voor zzp'ers. Maak verschillende projecten aan per klant, schrijf uren op je projecten om deze te organiseren en te factureren. DigiBTW biedt de administratiesoftware speciaal voor zzp'ers.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Team
Projectmanagement methode
Branche
Medewerkers
Voortgang
Budgettering
Samenwerking
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste software voor:

Arjan

De beste projectmanagement software voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om de beste projectmanagement tool te kiezen. Aan de hand van 10 overwegingen ontdek je waar je op moet letten, wat je wensen zijn voor de software en welke functies je nodig hebt.

Download gratis checklist

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
1 februari 2021

De kracht van projectmatig werken

Projectmanagement

Projectmatig werken wordt steeds populairder maar waarom eigenlijk? Wat is projectmatig werken en wat zijn de voordelen?

Lees meer 
27 januari 2021

De zin en onzin van een Gantt Chart

Projectmanagement
10 januari 2021

Stappenplan voor het maken van een projectplanning

Projectmanagement
7 januari 2021

De beste project management apps op een rij

ProjectmanagementProjectmanagement
20 maart 2018

Project management: in Excel of met online software?

ExcelProjectmanagementProjectmanagement
9 november 2017

De 5 fases die je doorloopt bij project management

ProjectmanagementProjectmanagement
Products