Wat is cashflow?

Cashflow is de stroom van geld dat het bedrijf verlaat en de stroom van geld dat er binnenkomt. In het nederlands betekent cashflow kasstroom. De kasstroom kan zowel om giraal geld als om chartaal geld gaan.

Hoe bepaal ik de cashflow?

Bij het bepalen van de cashflow moet er rekening gehouden worden met het geld dat meegenomen wordt in de berekening. Om de cashflow te berekenen moet je de uitgaven en opbrengsten met elkaar verrekenen. Wanneer de kosten en opbrengsten met elkaar verrekend zijn, is niet de cashflow maar de winst berekent.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products