Boekhouden in de cloud is het online opslaan van bestanden omtrent de boekhouding van je onderneming, oftewel online boekhouden.

Veiligheid

Een reden waarom men twijfelt om gebruik te maken van een cloud dienst, zijn de zorgen over de veiligheid. Immers in de cloud staan gevoelige informatie opgeslagen, waardoor het makkelijk in handen zou kunnen komen van hackers. Over het algemeen is de veiligheid van het cloud programma niet het probleem, maar ligt het grootste risico bij je eigen gedrag en verantwoordelijkheid. Volgens professionals is werken in de cloud veiliger dan wanneer je gegevens op de thuiscomputer of bij je boekhouder hebt staan. De cloud voldoet aan allerlei veiligheidsregels. Met de ontwikkeling van een keurmerk moet de veiligheid verder toenemen. Met het keurmerk worden online leverancier gecertificeerd en wordt de betrouwbaarheid en veiligheid in de cloud beter zichtbaar gemaakt voor ondernemers. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moet de leverancier aan allerlei eisen voldoen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en het uitwisselen van gegevens.

Naast veiligheid is boekhouden in de cloud een goed middel om overal en altijd de beschikking te kunnen hebben over de boekhouding. Het gebruik van de cloud maakt het makkelijk om te werken, ook als je niet op kantoor bent.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products