1. Over Appwiki
  2. Auteur Arjan Nieuwbeerta

Over Arjan Nieuwbeerta

Finance expert

Arjan werkt als software consultant bij Appwiki. Zijn expertise ligt bij boekhouding, facturatie, CRM en webshop. Arjan heeft jarenlange ervaring in het adviseren van MKB bedrijven bij de keuze van software, met name op het gebied van finance/boekhouding, kassa/POS, CRM, project management en HR. Hij kent de softwaremarkt goed en weet op basis van bedrijfsprofiel en wensen goed in welke hoek je van de markt moet zoeken. 

Ervaring

Arjan werkt sinds 2016 bij Appwiki. Voor Appwiki is hij werkzaam geweest bij een groot e-commerce bedrijf/webshop. Hier heeft Arjan veel kennis opgedaan op gebied van (online) marketing en systemen/processen binnen e-commerce.

Daarnaast is Arjan al bijna 10 jaar (parttime) zzp'er. Omdat hij hiervoor zelf de boekhouding en facturatie regelt, weet hij precies welke zaken er spelen op het gebied van boekhouding en administratie voor kleine ondernemers. Ook hij heeft regelmatig zitten worstelen met de btw-aangifte of inkomensbelasting aangifte.

Gastauteur

Arjan heeft op verschillende ondernemersplatformen zijn kennis gedeeld. Onder andere bij ikwordzzper.nl, MT/Sprout, DeOndernemer.nl, ZZPBaromether, DeZaak.nl en DutchITChannel. Hier deelt hij, als finance expert, graag zijn kennis over boekhouding, finance en (slimmer) ondernemen met software. 

Favoriete software

Monday, e-Boekhouden.nl en Looker.

LinkedIn

Je kunt Arjan ook vinden op LinkedIn.

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
29 mei 2024

Kascontrole, hoe doe je dat? Onze tips voor verenigingen

Kassa

Hoe voer je een kascontrole uit bij een vereniging? We geven je in dit artikel een handleiding met tips en afsluitend een kascontrole checklist.

Lees meer 
8 januari 2024

5 handige declaratie apps voor je onkosten

DeclaratiesBoekhouding
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products