1. Boekhouding
  2. Begrippen
  3. Wat is lang vreemd vermogen?

Wat is lang vreemd vermogen?

Lang vreemd vermogen (LVV) zijn leningen aangegaan door de organisatie die een looptijd langer dan een jaar hebben. Kortom, lang vreemd vermogen is in de jaarrekening van een bedrijf het vreemd vermogen of een schuld waarbij de terugbetalingstermijn langer dan 1 jaar is. Een goed voorbeeld van een langlopende lening is een hypotheek. Is de looptijd van een lening korter dan een jaar, dan wordt dit ook wel het kort vreemd vermogen genoemd.

Vergelijk verschillende boekhoudsoftware en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products