1. Boekhouding
  2. Begrippen
  3. Wat is Standard Business Reporting?

Wat is Standard Business Reporting?

Standard Business Reporting (SBR) is een manier om financiële berichten op te stellen en te versturen aan overheden en banken. Iedere onderneming is verplicht om bijvoorbeeld de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting en de omzetbelasting aan te leveren aan de Belastingdienst. SBR is de enige methode waarbij gebruikt gemaakt kan worden van aangifte- en administratiesoftware. Door het gebruik van deze methode wordt het heel eenvoudig om de financiële gegevens te (her)gebruiken, aangezien er geen tijd meer verloren gaat aan de opmaak.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products