Support software vergelijken

Eenvoudig de beste support software kiezen?

Dit is de beste software voor de support afdeling. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Probeer de software gratis en vrijblijvend. Vind hier alle customer support software waarmee je eenvoudig en efficiënt je klanten kunt helpen.

(0)
Alle supportkanalen
Op één plek
Snelle Implementatie
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 19,00  per licentie
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Prof. klantenportaal
Eigen beheerportaal
Eén-op-één verbinding
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 0,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Prijs
€ 20,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Tijdslijn
Alle kanalen
Uitgebreide telefonie
Proefperiode
geen
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Omnichannel
Eén tool, al je teams
Groots gebruiksgemak
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 13,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Team inbox
WhatsApp Business API
Vanaf 15 euro per user
Proefperiode
geen
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Chatbot
WhatsApp Business
Alle mobiele kanalen
Proefperiode
geen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Wat is support software?

Support software is de verzamelterm voor verschillende programma’s die voor ieder bedrijf met winstoogmerk onmisbaar zijn. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een helpdesk en klantenservice, maar ook aan geautomatiseerde ticketsystemen en chatprogramma’s. Daarnaast zie je tegenwoordig ook steeds vaker dat bedrijven en sites een kennisbank hebben waarop klanten geheel geautomatiseerd antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Kortom, met support software zorg je er voor dat op verschillende vlakken optimaal contact met je (potentiële) klanten hebt. Dit zorgt voor transparantie en op de lange termijn meer winst.

Online support software

Veel customer support software is per definitie bedoeld om de klant online te woord te staan. Zeg nou zelf, als je op zoek gaat naar informatie over een bedrijf of product, doe je dat altijd eerst op het internet. Customer support software is tegenwoordig zo uitgebreid dat je op de meeste vragen wel online een passend antwoord kunt vinden. Toch verstaan we onder online support software nog wat meer. Om het meeste uit het internet te halen is er namelijk ook de mogelijkheid om de customer support software zelf online te hebben. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over vastlopende servers of andere problemen: alles wordt vanuit de cloud geregeld. Je klanten online en jij online.

De support software helpt je klantenservice te verbeteren

Voordelen van support software

Voor een ondernemer met een gezonde kijk op de zaken is het eigenlijk geen geheim meer: om een goede relatie met klanten te onderhouden is een goede service en communicatie nodig. Dé manier om dit voor elkaar te krijgen is door gebruik te maken van helpdesk software. Support software biedt namelijk een platform voor interne communicatie en communicatie met de buitenwereld. Veel leveranciers bieden ook tablet-vriendelijke applicaties aan, waardoor je overal waar je bent met je klanten kunt communiceren. Op één centraal platform vinden klanten alle informatie, maar dat is niet het enige. Door klanten de mogelijkheid te bieden om opmerkingen of ideeën te plaatsen, kun je daar als bedrijf ook zelf van profiteren. Zo werken de voordelen van customer support software twee kanten op.

Support software selecteren

De prijzen van support software kunnen sterk uiteenlopen. Daarom is het belangrijk om een idee te hebben van wat je allemaal nodig hebt voordat je overgaat tot aanschaf. Wil je bijvoorbeeld vooral via mail en social media met klanten communiceren, of wil je een geïntegreerd forum hebben, eventueel uitgebreid met een handige database? Het zijn zomaar wat mogelijkheden die je als modules aan je customer support software kunt toevoegen. Als je verder kijkt op deze site, kom je er vanzelf achter waar je op moet letten bij de verschillende componenten van de software.

Support software gratis proberen

Wil jij er ook achter komen hoe customer support software jou kan helpen bij het verkrijgen van succes? Dan hebben we een tip voor je: doordat er veel leveranciers op het gebied van customer support software zijn is er veel concurrentie. Deze bedrijven willen allemaal even graag dat jij gebruik van hun software gaat maken. Dat zorgt er voor dat er veel gratis proefversies op het internet te verkrijgen zijn. Dit is natuurlijk hartstikke handig voor jou. Zo kun je eerst eens proberen hoe het werkt, en je krijgt een indicatie van hoezeer het je klantenrelaties kan verbeteren. Bovendien maak je kennis met alle opties. Kijk dus altijd of je ergens een ‘free trial’ knop ziet.

Relevante artikelen

brooke-cagle-195777-unsplash.jpg
18 oktober 2023

Waarom een chatbot? Alle voordelen op een rij!

HelpdeskChatCustomer support

Het belang van chatbots neemt toe. Wat zijn de voordelen van een chatbot voor jouw bedrijf?

Lees meer 
15 februari 2021

10 best practices. Plaats een chat op je website

HelpdeskChatCustomer supportWebsite
Products