Support software vergelijken

Eenvoudig de beste support software kiezen?

Dit is de beste software voor de support afdeling. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Probeer de software gratis en vrijblijvend. Vind hier alle customer support software waarmee je eenvoudig en efficiënt je klanten kunt helpen.

Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie

Casengo

Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Watermelon

Altijd bereikbaar
Automatisch antwoord
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 150,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Teamsupport

Live chat
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk
Proefperiode
onbekend
Prijs
$ 65,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Zendesk

Aangepaste weergaven
Gemakkelijk
Snel gebruik
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Wat is support software?

Support software is de verzamelterm voor verschillende programma’s die voor ieder bedrijf met winstoogmerk onmisbaar zijn. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een helpdesk en klantenservice, maar ook aan geautomatiseerde ticketsystemen en chatprogramma’s. Daarnaast zie je tegenwoordig ook steeds vaker dat bedrijven en sites een kennisbank hebben waarop klanten geheel geautomatiseerd antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Kortom, met support software zorg je er voor dat op verschillende vlakken optimaal contact met je (potentiële) klanten hebt. Dit zorgt voor transparantie en op de lange termijn meer winst.

Online support software

Veel customer support software is per definitie bedoeld om de klant online te woord te staan. Zeg nou zelf, als je op zoek gaat naar informatie over een bedrijf of product, doe je dat altijd eerst op het internet. Customer support software is tegenwoordig zo uitgebreid dat je op de meeste vragen wel online een passend antwoord kunt vinden. Toch verstaan we onder online support software nog wat meer. Om het meeste uit het internet te halen is er namelijk ook de mogelijkheid om de customer support software zelf online te hebben. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over vastlopende servers of andere problemen: alles wordt vanuit de cloud geregeld. Je klanten online en jij online.

De support software helpt je klantenservice te verbeteren

Voordelen van support software

Voor een ondernemer met een gezonde kijk op de zaken is het eigenlijk geen geheim meer: om een goede relatie met klanten te onderhouden is een goede service en communicatie nodig. Dé manier om dit voor elkaar te krijgen is door gebruik te maken van helpdesk software. Support software biedt namelijk een platform voor interne communicatie en communicatie met de buitenwereld. Veel leveranciers bieden ook tablet-vriendelijke applicaties aan, waardoor je overal waar je bent met je klanten kunt communiceren. Op één centraal platform vinden klanten alle informatie, maar dat is niet het enige. Door klanten de mogelijkheid te bieden om opmerkingen of ideeën te plaatsen, kun je daar als bedrijf ook zelf van profiteren. Zo werken de voordelen van customer support software twee kanten op.

Support software selecteren

De prijzen van support software kunnen sterk uiteenlopen. Daarom is het belangrijk om een idee te hebben van wat je allemaal nodig hebt voordat je overgaat tot aanschaf. Wil je bijvoorbeeld vooral via mail en social media met klanten communiceren, of wil je een geïntegreerd forum hebben, eventueel uitgebreid met een handige database? Het zijn zomaar wat mogelijkheden die je als modules aan je customer support software kunt toevoegen. Als je verder kijkt op deze site, kom je er vanzelf achter waar je op moet letten bij de verschillende componenten van de software.

Support software gratis proberen

Wil jij er ook achter komen hoe customer support software jou kan helpen bij het verkrijgen van succes? Dan hebben we een tip voor je: doordat er veel leveranciers op het gebied van customer support software zijn is er veel concurrentie. Deze bedrijven willen allemaal even graag dat jij gebruik van hun software gaat maken. Dat zorgt er voor dat er veel gratis proefversies op het internet te verkrijgen zijn. Dit is natuurlijk hartstikke handig voor jou. Zo kun je eerst eens proberen hoe het werkt, en je krijgt een indicatie van hoezeer het je klantenrelaties kan verbeteren. Bovendien maak je kennis met alle opties. Kijk dus altijd of je ergens een ‘free trial’ knop ziet.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products