Rapportage software vergelijken

Eenvoudig de beste rapportage software kiezen?

Dit is de beste rapportage software om gestructureerd en snel alle bedrijfsdata te rapporteren. Gebruik de filters om een voorselectie te maken en vergelijk de 3 beste rapportage programma's met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Speedbooks

(0)
Meest compleet
Duidelijk, voordelig
Gratis Demo
Proefperiode
0 maanden
Meer informatie
Overal samenwerken
Integreer je toolset
Gratis tot 5 users
Proefperiode
14 dagen
Prijs
$ 9,80  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Dashboards op maat
Snel en eenvoudig
Bespaart tijd
Proefperiode
geen
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Efficiënt
CaseWare support
SBR ready
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Grip op het proces
Efficiënt
Altijd support
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Rapportagesjablonen
Grafische rapportages
SBR/XBRL ready
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Eigen huisstijl
SBR/XBRL ready
Eenvoudig koppelen
Proefperiode
30 dagen
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Type rapportage
Functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Interessante software voor jou:

Arjan

Hulp nodig bij het kiezen van rapportage software?

Plan dan een gratis adviesgesprek. In het gesprek vertel je ons over je bedrijf, inventariseren we jouw wensen en ontvang je een persoonlijke top 3 die past bij jouw situatie.

Gratis software advies

Vragen over rapportage software?

Wat is rapportage software en wat heb je eraan als ondernemer? 

Wij beantwoorden hieronder de meestgestelde vragen over rapportage software is. Ook vertellen wij waar je op moet letten bij de keuze van rapportage software. 

Wat is rapportage software?

Ondernemingen en organisaties beschikken over grote hoeveelheden data. Rapportage software is een hulpmiddel voor het verwerken van al deze data in één systeem. Het is een totale weergave van informatie van je onderneming.

Rapportage software is er in verschillende maten en heeft verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een project management dashboard die inzicht biedt in de gewerkte uren van een bepaald project. Of een financieel dashboard die inzicht biedt in de financiën.

Er zijn rapportage systemen die specfiek gericht zijn op een bepaald proces zoals projectmanagement, financieel of HR. Daarnaast heb je software pakketten die specifiek voor het management zijn en meerdere processen samenbrengen en samenvatten. Deze systemen geven je inzicht in de belangrijkste KPI's van het hele bedrijf.

Wat zijn de voordelen van rapportage software?

Wat zijn de voordelen voor jou en je organisatie wanneer je gebruik maakt van een rapportage systeem? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Bedrijfsprestaties in beeld

Rapportage software zorgt ervoor dat bedrijfsprestaties continu in beeld blijven, geanalyseerd kunnen worden. Hierdoor krijg je een inzicht in bepaalde ontwikkelingen in je onderneming en komen verbeter punten sneller aan het licht. 

Gemakkelijk te gebruiken

Je kunt overal gebruikmaken van het rapportage programma met behulp van de mobiele app en hiermee de meest actuele informatie delen met bijvoorbeeld klanten, leveranciers of werknemers. 

Alles in één overzicht 

Rapportage programma's verwerken informatie vanuit verschillende bronnen in één systeem. Doordat deze informatie overzichtelijk is en actueel, ondersteunt het bij het nemen van praktische of strategische keuzes voor de organisatie. Ook scheelt het veel papierwerk.

Welk rapportage programma past het best mij?

Bij een groot aanbod wordt het natuurlijk lastig om een keuze te maken. Daarom moet je bij het vergelijken van rapportage software letten op verschillende factoren die van invloed zijn op je keuze. Belangrijke factoren bij het maken van de keuze zijn: de bedrijfsvorm, het aantal medewerkers wat gaat werken met de software en de branche waarin je actief bent.  

Houdt er wel rekening mee dat elke aanbieder andere functies ondersteunt. Wanneer we het hebben over boekhoud dashboards, ondersteunt niet elke aanbieder het gebruik van vreemde valuta. Daarnaast is er bij sommige aanbieders een keuze voor extra functies, denk hierbij aan het registreren van reiskosten of het gebruik van een mobiele app voor smartphone of tablet. 

Benieuwd wat de beste tools zijn? De beste rapportage tools zie je hier.

Wat kost een rapportage programma?

Vanwege de vele verschillende aanbieders, betekent dit dat er ook veel verschillende prijzen zijn. De prijzen van de aanbieders variëren van een maandelijkse prijs tot een prijs op aanvraag. De prijs van het rapportage programma hangt af van de functies. Over het algemeen geldt, hoe meer functies, hoe hoger de prijs. 

Gratis rapportage software?

De meeste aanbieders van rapportage software beschikken over een proefperiode. Deze periode kan uiteenlopen van twee weken tot soms wel vijftien maanden. Gebruik deze proefperiode om te kijken welke software het best bij je werkwijze en je bedrijf past.

Relevante artikelen

annie-spratt-604122-unsplash.jpg
19 juni 2024

Inkoopfacturen inboeken: hoe verwerk je inkoopfacturen?

Facturatie

Een inkoopfactuur boeken: hoe doe je dat? In dit artikel leggen we uit wat een inkoopfactuur is en geven we je handige tips om inkoopfacturen in te boeken.

Lees meer 
11 juni 2024

Wat zijn de wettelijke eisen voor facturen?

BelastingFacturatie
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
Products