Wat is BTW?

Btw (Belasting Toegevoegde Waarde) is een omzetbelasting die wordt geheven bij de koop van een product of dienst. Als ondernemer betaal je verschillende soorten belasting. Over alle producten en diensten die de onderneming koopt en verkoopt wordt btw geheven. In Nederland zijn de meest gangbare percentages: 0%, 6% en 19%. De onderneming kan btw verrekenen door de betaalde btw (over aangeschafte producten en diensten) af te trekken van de ontvangen btw (ontvangen door de verkoop van producten en diensten).

Vergelijk verschillende boekhoudprogramma's en vind het programma dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products