VoIP aanbieders vergelijken

Eenvoudig de beste VoIP software kiezen?

Dit zijn de beste VoIP aanbieders om spraak te transporteren via de dataverbinding (kortweg VoIP). Gebruik de filters om een voorselectie te maken en vergelijk de 3 beste VoIP software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

(0)
Premium kwaliteit
Schaalbaar
Real-time inzicht
Proefperiode
geen
Prijs
€ 0,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Bellen vanuit je inbox
SIP telefonie
Via mobiel & desktop
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
24-hour support
Professional Services
Integrated solutions
Proefperiode
30 dagen
Prijs
$ 19,98  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Optimaal bereikbaar
Flexibel & betrouwbaar
Voys app
Proefperiode
geen
Prijs
€ 7,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Service & support
Betrouwbaar
Persoonlijke aandacht
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Online beheer
Free seating
gnTel App
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 6,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Lage instapkosten
Eenvoudig uitbreiden
Eigen platform
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 5,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Arjan expert

Hulp nodig bij het kiezen van een VoIP aanbieder?

Plan dan een gratis adviesgesprek. In het gesprek vertel je ons over je bedrijf, inventariseren we jouw wensen en ontvang je een persoonlijke top 3 die past bij jouw situatie.

Gratis software advies

Wat zijn de mogelijkheden van VoIP software? 

Met VoIP (Voice over Internet Protocol) software bel jij via het internet. Dit is voor zakelijke telefonie erg handig. Je medewerkers bellen gemakkelijk met meerdere personen tegelijk. 

VoIP is een veel gekozen vervanger voor het oude ISDN-netwerk. Wij vertellen je over hoe je VoIP software kiest en wat de kosten zijn van VoIP.

Waarom een VoIP aanbieder gebruiken?

Waarom zou je de keuze maken voor een VoIP programma? Wij hebben de voordelen van VoIP onder elkaar gezet.

Software in de cloud

Veel VoIP aanbieders hebben de software in de cloud. Doordat de portal in de cloud staat kun je altijd en overal de statistieken en de belhistorie inzien. Zelfs in het buitenland. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. 

Functies

De software bevindt zich in de cloud. Daardoor hoef je zelf niet om te kijken naar updates. VoIP software beschikt over veel verschillende mogelijkheden zoals telefonisch vergaderen, en voicemails naar e-mail versturen.

VoIP programma’s zijn daarnaast ook makkelijk in integreren met andere software. Denk hierbij aan een CRM programma waarbij je een pop-up krijgt van alle klantgegevens van de klant die je op dat moment aan het bellen bent.

Je hebt maandelijks de mogelijkheid om uit te breiden in functies. VoIP zal dus meegroeien met jouw bedrijf. 

Live support en onderhoud

De providers leveren een gratis live support functie. De meeste providers zijn 24/7 beschikbaar voor vragen en support. Daarnaast zijn aanbieders verantwoordelijk voor het onderhoud en de beveiliging van de IP-server.

VoIP app

Ook bieden de meeste VoIP providers een app aan. Met deze app kun je via je mobiel altijd en overal bellen. Handig voor als je vaak onderweg bent.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van VoIP telefonie en de beste VoIP providers van dit moment? Bekijk dan de blog over de beste VoIP providers van het moment.

Wat zijn de tarieven van VoIP software?

De prijs van een VoIP programma is vrijwel altijd op maandbasis. Het voordeel hiervan is dat je per maand of zelfs per dag het aantal gebruikers kan aanpassen. Je betaalt dus alleen voor de medewerkers die ook daadwerkelijk gebruik maken van de telefoonlijn. 

Bij sommige providers heb je de mogelijkheid om je contract maandelijks op te zeggen. Zo blijf je flexibel en zit je nergens aan vast.

Wat bepaalt de kosten?

Er zijn vaak eenmalige kosten verbonden aan het aanschaffen van telefoontoestellen. De app die de provider aanbiedt kun je vaak gratis downloaden.

Je betaalt bij de meeste VoIP aanbieders per gebruiker. De prijs per medewerker is vaak goedkoper als het aantal werknemers toeneemt dat gebruik maakt van de dienst. 

Gratis proberen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven, maar twijfel je nog of je wel over wil gaan op VoIP? Enkele aanbieders bieden de mogelijkheid tot een demo account. Probeer vooral enkele software uit voor je een keuze maakt. 

Relevante artikelen

annie-spratt-604122-unsplash.jpg
19 juni 2024

Inkoopfacturen inboeken: hoe verwerk je inkoopfacturen?

Facturatie

Een inkoopfactuur boeken: hoe doe je dat? In dit artikel leggen we uit wat een inkoopfactuur is en geven we je handige tips om inkoopfacturen in te boeken.

Lees meer 
11 juni 2024

Wat zijn de wettelijke eisen voor facturen?

BelastingFacturatie
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
Products