Top 10 met de beste planning software

Dit is de top 10 beste planning software om eenvoudig een planning te maken. Personaliseer het overzicht met de filters en vergelijk op prijs, functies en reviews.

+90 tevreden klanten
Maandelijkse updates
Web en smartphone apps

Een flexpool plannen met Excel, WhatsApp en telefoon is knap lastig. Stap over op clevergig en plan je flexpool sneller én eenvoudiger. Met bijna 100 enthousiaste instellingen en bureaus als klant zijn wij een veilige keuze!

Meer informatie
Intuïtief totaalpakket
100 % Realtime inzicht
Capaciteitsplanning

Eenvoudig projecten en taken plannen met de gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware van Simplicate. Werk efficiënter en ervaar een ongekende flow in je bedrijf, van eerste klantcontact tot en met facturatie. Probeer gratis

Meer informatie
Geïntegreerd pakket
Grip op je planning
370+ koppelingen

Met Exact voor Project Management heb je 1 programma voor je projectmanagement, capaciteitsplanning, urenregistratie, boekhouding en facturatie. De slimme software helpt je om gezonde marges en tevreden klanten te realiseren.

Meer informatie
Flexibel plannen
Agenda koppelingen
Zet planning naar uren

In Gripp maak je de planning zoals jij dat wilt. Naast diverse weergaven zoals op dag-, week- en maandniveau, kies je zelf wat je wel of niet wilt tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht en grip op de planning.

Meer informatie
Personeelsplanning
Makkelijke verlof tool
Gratis demo

Wat doet u met 200 uur extra per jaar? Uitgebreide bedrijfsplanning, simpel uren registreren & inzichtelijke loonstrookjes. Dit zijn een paar van de verschillende functionaliteiten van de alles-in-1 software van Bedrijfsrooster.nl

Meer informatie
Je operatie versnellen
Compleet gekoppeld
Drag-n-drop planning

In één oogopslag je mensen en materiaal plannen. Vraag vrijblijvend een demo aan! Energiesector, Olie en Gas, Infra en GWW. Voor bedrijven met > 20 medewerkers. Focus op de Operatie, Services en Projecten.

(0)
Ga naar website
Meer informatie

Teamleader

Overzicht in je team
Van Excel naar een CRM
Bespaar tijd & stress

Moderne MKB'ers en creative agencies kiezen voor het CRM systeem van Teamleader. Met Teamleader houd je overzicht in de planning van teams en tijd. Grote, onoverzichtelijke Excel sheets zijn verleden tijd.

Meer informatie

HoorayHR

Vast en Flex planning!
Met extra HR Features
Uitstekende support

Met HoorayHR plan je simpel je vaste werknemers en je 0 uren contracten in. Zo behoud je simpel overzicht over de beschikbare capaciteit. Eenvoudig kunnen collega’s zien wanneer collega’s er wel en niet zijn. Eitje toch?

Meer informatie

Yoobi

Ideaal voor projecten
Maatwerk mogelijk
Gratis product demo

Op zoek naar software voor het plannen van projecten? Met Yoobi behoud je het overzicht. ✓Projectplanning ✓Urenregistratie ✓Facturatie ✓Verlof. Laat je inspireren in de gratis demo en ontdek wat Yoobi voor jouw team kan betekenen!

Meer informatie

monday.com

100% customizable
Handige templates
Intuïtieve interface

Plan je projecten en taken eenvoudig met deze complete projectplanning tool. Volledig in te richten naar de wensen van jouw team(s). Werk eenvoudig samen en vind alle belangrijke informatie in één oogopslag. Probeer nu gratis!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Type planning
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Makkelijk een planning maken met planning software

Met een planning heb je precies de stappen van jouw project inzichtelijk. Een goede planning kan dus helpen om je doelstelling en deadlines te behalen. Maar een planning maken is niet altijd makkelijk. Sterker nog het is een tijdrovende klus wanneer je gebruik maakt van spreadsheets. Om zo'n planning rond te krijgen zijn vele vergaderingen, e-mails en telefoontjes nodig om volledig op de hoogte te blijven. Dat kan makelijkker met een planning tool of planning software

Waarom gebruik maken van planning software?

  • Een plan programma helpt je om tijd te besparen en je tijd nuttig te besteden. Je bent snel en makkelijk op de hoogte van statussen, vorderingen en eventuele problemen.
  • Daarnaast helpt planningssoftware je projecten te versnellen. Je kunt snel de juiste mensen aan de juiste projecten koppelen en ziet ook gemakkelijk wie er beschikbaar is om bepaalde taken op zich te namen. Dat verbetert de kwaliteit en versnelt daarnaast de lopende projecten.
  • Goede planning software verhoogt de productiviteit. Tijd is geld en software helpt je om het meeste uit de beschikbare tijd te halen.

Wat is het doel van een planning tool?

Een goede planning geeft rust binnen je team

Met een goede planning kun je overzicht houden. Het voorkomt vervelende situaties en miscommunicatie. Je bent namelijk precies op de hoogte van de zaken die spelen en dat geeft rust. Vooral als je te maken hebt met meerdere projecten tegelijkertijd of bij grote projecten is het overzicht bewaren belangrijk. 

Het voorkomt fouten

Wanneer je geen overzicht hebt kunnen er fouten ontstaan. Met een planning tool heb je inzicht in je uitgaven en uren. Daarnaast kun je een begroting en een rooster maken en kijken of alle taken volgens de planning en begroting verlopen. Is dit niet het geval? Dan kun je op tijd ingrijpen en bijsturen. 

Goede communicatie

Heb je te maken met projecten waar meerdere mensen aan werken? Dan is goede communicatie een must. Binnen veel plannings programma's is het mogelijk om te communiceren met alle betrokkenen van jouw project. Ook zijn in veel gevallen koppelingen met mail mogelijk en wordt deze communicatie verwerkt in je planning. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er gecommuniceerd is. 

Planning software top 10

Wij hebben een planning software top 10 gemaakt. Dit geeft je inzicht in de verschillende mogelijke pakketten en stelt je in staat om verschillende programma's te vergelijken om te kijken wat het beste bij jouw situatie past. 

 

 

De beste software voor:

Appwik expert

De beste planning software voor jouw projecten?

Download gratis onze checklist om de beste projectplanning tool te kiezen. Aan de hand van 10 overwegingen ontdek je waar je op moet letten, wat je wensen zijn voor de software en welke functies je nodig hebt.

Download gratis checklist

Relevante artikelen

bench-accounting-49906-unsplash.jpg
9 augustus 2022

Hoe maak je een werkrooster?

Planning

Een werkrooster maken? Ontdek hoe je eenvoudig en snel een werkrooster kunt maken.

Lees meer 
19 juli 2022

Eenvoudig een weekplanning maken

Planning
Products