1. Urenregistratie
  2. Urenregistratie app

Urenregistratie apps vergelijken?

Eenvoudig uren bijhouden in een app? Hier vind je een overzicht van urenregistratie software met een gratis mobiele app. Vergelijk de apps met elkaar en kies eenvoudig een uren app die bij je past!

Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar

Veel bedrijven houden hun gewerkte uren nog bij in Excel, een tijdrovende klus. Om duidelijk overzicht te houden en fouten te voorkomen, kun je de gewerkte tijden bijhouden met onze online urenregistratie software, Shiftbase.

Ga naar website
Slimme urenregistratie
Incl. boekhouden & CRM
Grip op je cashflow

Ontdek de slimste urenregistratie software, Met Exact heb je je urenregistratie, facturatie, CRM en boekhouden in 1 handig programma. De slimme software verbetert je cashflow, bespaart je veel tijd en werkt altijd en overal.

Ga naar website
Uren direct factureren
15 maanden gratis
Razendsnelle helpdesk

Overal eenvoudig uren registreren, boekhouden & factureren op een manier die je begrijpt. Nu 15 maanden helemaal GRATIS voor starters! Trustpilotbeoordeling 8,8! Maak nu je gratis account aan.

Ga naar website
Overwerk registratie
Intuïtief & eenvoudig
Dienstregeling

Met de urenregistratie module van Silvasoft kunnen u en uw medewerkers snel en eenvoudig online uren registreren. Urenregistratie is ook mogelijk via onze APP. Overkoepelende rapportages en inzicht over uw personeel!

Ga naar website
Time tracker app
Zet planning naar uren
Krachtige rapportages

Urenregistratie gaat snel & eenvoudig met de alles-in-een bedrijfssoftware van Gripp. Zo heb je een overzichtelijke dag- en weekweergave, kun je gebruikmaken van de stopwatchfunctie en zet je eenvoudig je planning om naar uren.

Ga naar website
Voor teams en ZZP
Registreer materialen
Registreer kilometers

Eenvoudig uren schrijven met uw team op projecten. Rapportage in Excel. Link met Google-agenda. Beschikbaar op laptop en mobiel. Definieer meerdere gebruikers. Timer feature beschikbaar. Meerder uurtarieven per gebruiker mogelijk.

Ga naar website
Urenregistratie
iOS & Android app
Eenvoudige app

TimeMate is de perfecte urenregistratie app voor werknemers en werkgevers! Gemakkelijk bijhouden van uren, pauzes en vakantiedagen met een smartphone of tablet. Eenvoudig te gebruiken met duidelijke overzichten. Probeer gratis!

Ga naar website

TimeChimp

Gebruiksvriendelijk
Mobiele app
Snelle support

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en MKB+. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Hoe uren registreren?
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Het bijhouden van je uren hoeft niet veel tijd te kosten. Heb je al eens gedacht aan de app om gewerkte uren in bij te houden? Met een urenregistratie app houd je eenvoudig je gewerkte uren bij. Je hebt hiermee altijd en overal toegang tot je urenregistratie.

Bij Appwiki vind je een overzicht van alle mobiele apps om aan de slag te gaan met jouw uren. Vergelijk de verschillende tools en mogelijkheden en kies dat wat het beste bij jouw bedrijf past!

Het bespaart tijd, geld én frustratie.

We vertellen je graag meer over de werking en functionaliteiten van een urenregistratie app.

De beste urenregistratie app voor jouw bedrijf kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratie apps via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratie apps

Wat is een urenregistratie app?

Een urenregistratie app is een mobiele applicatie voor het bijhouden van je uren. Als ondernemer ben je vast vaak onderweg of buiten kantoor aan het werk. Wij snappen dat je software voor boekhouding, facturatie en urenregistratie dan graag bij de hand hebt. Of je nou op de trein wacht of in de auto stapt naar een klant; overal heb jij toegang tot je urenregistratie app.

Urenregistratie of uren schrijven is het bijhouden van de gewerkte uren. Het is niet de meest leuke taak van een ondernemer, maar het moet wel gebeuren. Er zitten veel voordelen aan urenregistratie. Je kan bijvoorbeeld eenvoudig jouw werk uren bijhouden in de app.

Het geeft je bijvoorbeeld inzicht in de hoeveelheid tijd per taak én het kan een belastingvoordeel opleveren. Jouw fiscale voordelen wegen zeker op tegen de moeite die je moet doen om je uren goed bij te houden.

Je kunt je uren ouderwets bijhouden in Excel, maar echt praktisch is het niet. Ook zijn fouten snel gemaakt en klopt gelijk de hele urenregistratie niet meer. Helemaal als je gebruik maakt van een app, urenregistratie wordt dan ineens een stuk makkelijker. Binnen een paar klikken houd je je uren bij, makkelijk toch?

Met een app je uren bijhouden scheelt je bovendien ontzettend veel tijd. Tijd die je vast ergens anders in kunt investeren.

De beste urenregistratie app voor jouw bedrijf kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratie apps via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratie apps

Er zijn twee soorten apps waarmee je jouw uren kunt bijhouden; losse apps en gekoppelde apps. Een ‘losse’ app kan niet gekoppeld worden met andere software. Je betaalt dan eenmalig een bedrag voor het gebruik van de uren registratie app.

Een gekoppelde app is, zoals de naam al zegt, makkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld een boekhoudprogramma of facturatieprogramma. De app is gratis, maar is een onderdeel van het abonnement waar je maandelijks voor betaalt.

De meeste urenregistratie apps zijn beschikbaar in de Apple store en Android playstore.

In één minuut uren registreren? Bekijk deze video en leer uren bijhouden met app!

Functionaliteiten urenregistratie app

Het is ontzettend makkelijk, in een app kun je jouw werkuren bijhouden in de ap. Een app heeft verschillende manieren om je uren bij te houden, bijvoorbeeld met een timer of direct vanuit je agenda.

Ook kun je de app voor andere processen gebruiken, zoals de rittenregistratie, projectregistratie, projectmanagement en projectrapportage. Een uur registratie app kan je dus veel schelen. Laten we de functionaliteiten eens goed bekijken.

Werkuren bijhouden app met timer

Om het exacte aantal uren te registeren bieden verschillende urenregistratie apps timers aan. Dit zijn een soort stopwatches waarmee je makkelijk je werktijden kunt bijhouden.

Het werkt heel simpel: wanneer je aan het werk gaat, zet je de timer aan. Wanneer je pauze hebt, pauzeer je ook de timer. Als je vervolgens klaar bent, stop je de timer.

Op die manier kun je eenvoudig tijdschrijven in de app. Er is niets makkelijkers dan de timer starten en je gewerkte uren bijhouden in de app. Vergeet de timer alleen niet uit te zetten als je klaar bent.

Rittenregistratie in urenregistratie app

Heb je een auto van de zaak? Dan is rittenregistratie een belangrijk onderdeel van je bedrijfsadministratie. Bij verschillende urenregistratie apps kun je de rittenregistratie direct vastleggen.

Vanuit de urenregistratie app kun je dan de rittenregistratie bijhouden voor de Belastingdienst. Zo sla jij twee vliegen in één klap! Met een druk op de knop heb jij jouw rit vastgelegd en geregistreerd in de urenregistratie app.

Rittenregistratie in de app

Agenda combineren met je urenverantwoording app

Houd je je taken altijd strak bij in je agenda? Dan is de agendafunctie ideaal voor jou. Verschillende aanbieders van urenregistratie app Mac geven de mogelijkheid om je uren rechtstreeks vanuit je agenda in te laden.

Je hoeft dan alleen nog maar aan te geven hoe lang je ergens mee bezig bent geweest. De uren worden vervolgens automatisch in je urenregistratie software ingeladen vanuit de app tijdregistratie mogelijkheden.

Projectregistratie en - management in de app

Heb je als ondernemer veel verschillende projecten? Dan kan het handig zijn om je projectregistratie bij te houden in je urenregistratie app. Wanneer je veel verschillende projecten hebt, zorgt deze functie ervoor dat je het overzicht over de diverse projecten houdt.

Daarnaast wordt het je dan makkelijker gemaakt om de werktijden registratie in de app bij te houden per project. Diverse urenregistratie software bieden de mogelijkheid om de projecten op te delen in taken. Zo krijg je inzicht in de projectadministratie en heb je overzicht van het aantal gewerkte uren per taak.

Wil je met je urenregistratie app ook inzicht krijgen in projectmanagement? Dan heb je de functie ‘projecten managen’ nodig. Voor het managen van een project is het van essentieel belang dat je weet wat de projectbegroting is. Een goede projectbegroting maak je op basis van de urenregistratie vanuit het verleden.

Met deze cijfers weet je immers hoeveel tijd er aan een onderdeel van een project is besteed. Ideaal wanneer je als ondernemer meerdere projecten hebt lopen en veel heen en weer reist.

De beste urenregistratie app voor jouw bedrijf kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratie apps via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratie apps

Projectrapportage bijhouden in een app

In verschillende werkuren registratie apps is het ook mogelijk om te filteren op rapportage. Wil je bijvoorbeeld een rapportage versturen naar de klant of per project? Op die manier is het eenvoudig na te gaan hoeveel gewerkte uren je per klant of project hebt.

Voor grotere ondernemingen is het handig als je kunt filteren op rapportage per gebruiker of activiteit. Zo weet je precies hoe efficiënt elke medewerker is omdat zij werkuren bijhouden in de urenadministratie app.

Kosten urenregistratie app

Er zijn betaalde, maar ook gratis urenregistratie apps. Het verschil zit hem vaak in de hoeveelheid functionaliteiten. Daarnaast kun je kiezen uit een losse urenregistratie app of een app die onderdeel is van een compleet totaalpakket. Een losse urenregistratie app heb je al voor een paar euro per maand

Onthoud dan wel dat je bij een ‘losse’ uren administratie app wel zelf nog van allerlei koppelingen moet maken. Door te bedenken wat je wilt zul jij de beste urenregistratie app voor jouw bedrijf kiezen.

Betaalde urenregistratie app

Hoe meer functionaliteiten, hoe duurder de urenregistratie app. Bedenk daarom welke functionaliteiten jij nodig hebt om je uren te kunnen bijhouden in een uren registratie app. Wil je alleen in de app werktijden bijhouden? Of wil je meer?

In de app store kun je verschillende tools direct downloaden en betalen.

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een urenregistratie systeem die een app erbij aanbiedt. Je hebt uiteraard apps voor iOS of voor Android.

Gratis urenregistratie app

Diverse aanbieders van urenregistratie software bieden naast een urenregistratie programma een gratis uren registratie app aan. Je kunt dan zowel via je desktop als mobiel gewerkte uren bijhouden. Daarnaast kun je betaalde urenregistratie apps vaak gratis testen. Daarbij heb je bijvoorbeeld een gratis proefperiode van 14 dagen, voordat je een investering doet.

Wat je ook besluit te gaan gebruiken, zorg ervoor dat je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt. Op die manier kies jij altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf.

De beste urenregistratie app voor jouw bedrijf kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratie apps via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratie apps

Gratis en goedkope urenregistratie apps voor jouw bedrijf

Gratis en goedkope urenregistratie apps voor jouw bedrijf

Uren bijhouden in een app hoeft niet duur te zijn. Het kan zelfs gratis als startend ondernemer of voor slechts een paar euro per maand. Hier vind je 5 gratis en goedkope urenregistratie apps op een rij.

Bekijk apps

De beste urenregistratie apps als alternatief voor Excel

De beste urenregistratie apps als alternatief voor Excel

Uren registreren kan een stuk sneller en nauwkeuriger met een urenregistratie app dan in Excel. Deze 5 urenregistratie apps zijn een goed alternatief voor Excel.

Bekijk de apps

Urenregistratie in één klik bijhouden door app met timer

Urenregistratie in één klik bijhouden door app met timer

Uren bijhouden in een urenregistratie app met timer is ideaal veel korte taken of opdrachten moet bijhouden. Bekijk in ons overzicht welke urenregistratie app met timer bij jou past.

Bekijk het overzicht

Veelgestelde vragen

 

✅ Kan ik een app gebruiken voor mijn urenregistratie?

Veel urenregistratie programma’s bieden je ook de mogelijkheid tot het downloaden van een app voor op je smartphone. Hierdoor kun je met behulp van je smartphone altijd jouw urenregistratie bijhouden en inzien via de app. Zo hoef je niet alleen op kantoor te zijn, maar kun je ook in het openbaar vervoer of op vakantie toch nog de laatste puntjes op de i zetten.  

✅ Heeft elke urenregistratie software een app? 

Nee, niet elke urenregistratie software biedt je de mogelijkheid tot het downloaden van een app. Door de verschillende aanbieders via Appwiki te vergelijken kun je ontdekken welke dit wel of niet aanbieden. Maak vervolgens een persoonlijke top drie van de urenregistratie apps die jij bij jou vindt passen en probeer deze tijdens een proefperiode gratis. 

✅ Wat is het voordeel van een urenregistratie app?

Het grote voordeel van een urenregistratie app is dat je overal ter wereld jouw uren kunt registeren. Een app kun je namelijk op jouw smartphone downloaden en zodra je internet hebt kun je alle uren registreren, bijhouden en inzien. Zonder dat je een laptop of computer nodig hebt. 

Products