1. Boekhouding
  2. Begrippen
  3. Wat is een kasboek?

Wat is een kasboek?

In een kasboek staan alle contante betaalde transacties die de onderneming maakt, het is onderdeel van de financiële boekhouding. De inkomsten en uigaven staan in chronologische volgorde gerapporteerd. Aangezien het herleiden van de contante betalingen na langere tijd nagenoeg onmogelijk is, moet het kasboek nauwkeurig en dagelijks bij worden gehouden. Het kasboek heeft dezelfde functie voor contante betalingen als het bankboek heeft voor betalingen die via de bank zijn gedaan.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products