Workflow management software

Eenvoudig de beste workflow management software kiezen?

Dit zijn de beste workflow management systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste workflow systemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

AFAS Software

Voor iedere branche
> 14.000 klanten
Eén totaaloplossing
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

Whitevision B.V.

(0)
Ruim 26.000 gebruikers
Deskundige support
Snelle implementatie
Proefperiode
geen
Meer informatie

Exact

Effectief samenwerken
1 centraal systeem
Hogere productiviteit
Proefperiode
geen
Meer informatie
Al je werk in één app
Mobiel en tablet
250 integraties
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 50,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Altijd inzichtelijk
Alles in 1 oogopslag
Volledig customizable
Proefperiode
14 dagen
Prijs
$ 8,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Super overzichtelijk
Volledig aanpasbaar
Gratis proefaccount
Proefperiode
14 dagen
Prijs
$ 9,80  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Niet goed, geld terug
14 dagen gratis
Snelle migratieservice
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 99,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Voortgang
Samenwerking
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Workflow management software vergelijken

Ben je op zoek naar goede workflow management software? Bij Appwiki vind je eenvoudig en snel de beste workflow software. Filter aan de linkerkant op verschillende functies, opties en mogelijkheden waaraan de software moet voldoen. Met workflow software werk je efficiënt en effectief naar een gestroomlijnde workflow binnen jouw bedrijf.

Wat is workflow management?

Een workflow is een vooraf gedefinieerd en herhaalbaar (werk)patroon binnen een bedrijf. Het beschrijft een werkwijze waarin medewerkers in een vaste volgorde de vastgestelde werkzaamheden, benodigde handelingen en/of taken uitvoeren. Op die manier kunnen mensen, middelen en tijd zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingezet. Workflow management omvat dan ook het beheren en verbeteren van (werk)patronen binnen een bedrijf. Hierbij is de informatie, vaak ondersteund door workflow software, van essentieel belang.

Voordelen workflow management software

Het inzetten van workflow software heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat alle bedrijfsprocessen binnen een bedrijf worden gestroomlijnd en toegankelijk zijn voor alle medewerkers binnen het bedrijf. Deze vaak terugkerende processen kunnen worden geautomatiseerd. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten verkleind. Verder is op elk moment duidelijk wat de volgende stap is in het proces. De kans dat een taak blijft liggen en niet wordt opgepakt, is enorm klein. Een belangrijk voordeel is dat de doorstroom kan worden gestuurd, zelfs gepauzeerd als dat nodig is.

Daarnaast is workflow management software vaak online cloud software. Dit maakt het mogelijk om het workflow management systeem overal mee naartoe te nemen. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest geüpdate informatie en kun je de voortgang van verschillende processen inzien. Verder is de mogelijkheid voor koppelingen met andere systemen en programma’s een groot voordeel. Mocht je nog met andere softwareprogramma’s werken, dan is het vaak eenvoudig om deze aan elkaar te koppelen. Zo kun je jouw workflow tool koppelen aan je CRM systeem. Informatie wordt gesynchroniseerd en is te gebruiken in beide softwareprogramma’s. Met online workflow management software heb je de meest recente softwareversie. De software is continu in ontwikkeling en wordt, wanneer er sprake is van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten, geoptimaliseerd. Workflow software maakt bedrijfsprocessen eenvoudiger,
efficiënter en effectiever.

Workflow management software kiezen

Geen enkel softwarepakket is hetzelfde, het kan daarom soms lastig zijn om de juiste te kiezen. Op onze website kun je verschillende workflow management software met een vergelijken, om uiteindelijk de beste te kiezen. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen van workflow software, is het bepalen van de wensen, van jou en binnen het bedrijf. Stel jezelf de volgende vraag: wat verwacht ik van workflow management software? Vervolgens kun je jezelf ook nog de vragen stellen om je wensen te specificeren.

  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Wat is de bedrijfsomvang?
  • Hoeveel trainingstijd is per medewerker nodig?
  • Wil je de vormgeving kunnen aanpassen?
  • Wil je foto’s en logo’s kunnen toevoegen?
  • Wil je de workflow software kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies en mogelijkheden moet de workflow software kennen?

Heb je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart gebracht, dan kun je de beste workflow management software kiezen.

Gratis workflow management software proberen

Heb je een keuze kunnen maken of een top drie samengesteld? In de meeste gevallen kun je workflow software gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode is meestal veertien of dertig dagen en is vrijblijvend. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de gekozen workflow software. Na de proefperiode kun je vervolgens besluiten om de workflow management software aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn of toch nog twijfelen, dan kun je kosteloos nog andere workflow software proberen. Op deze manier weet je zeker dat je de beste workflow management software vindt!

Relevante artikelen

annie-spratt-604122-unsplash.jpg
8 januari 2024

Wat zijn de beste workflow management apps?

Workflowmanagement

Alles bij de hand? Ga voor supersnelle workflow management met een app! Bekijk hier de beste workflow apps en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer 
18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

tijd besparenWorkflowmanagementCrm
13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

Workflowmanagement
Products