Branche
Medewerkers

Eenvoudig de beste workflow management software kiezen?

Dit zijn de beste workflow management systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste workflow systemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

 

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Henk-Jan
Henk-Jan
Founder

Workflow management software vergelijken

Ben je op zoek naar goede workflow management software? Bij Appwiki vind je eenvoudig en snel de beste workflow software. Filter aan de linkerkant op verschillende functies, opties en mogelijkheden waaraan de software moet voldoen. Met workflow software werk je efficiënt en effectief naar een gestroomlijnde workflow binnen jouw bedrijf.

Wat is workflow management?

Een workflow is een vooraf gedefinieerd en herhaalbaar (werk)patroon binnen een bedrijf. Het beschrijft een werkwijze waarin medewerkers in een vaste volgorde de vastgestelde werkzaamheden, benodigde handelingen en/of taken uitvoeren. Op die manier kunnen mensen, middelen en tijd zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingezet. Workflow management omvat dan ook het beheren en verbeteren van (werk)patronen binnen een bedrijf. Hierbij is de informatie, vaak ondersteund door workflow software, van essentieel belang.

Voordelen workflow management software

Het inzetten van workflow software heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat alle bedrijfsprocessen binnen een bedrijf worden gestroomlijnd en toegankelijk zijn voor alle medewerkers binnen het bedrijf. Deze vaak terugkerende processen kunnen worden geautomatiseerd. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten verkleind. Verder is op elk moment duidelijk wat de volgende stap is in het proces. De kans dat een taak blijft liggen en niet wordt opgepakt, is enorm klein. Een belangrijk voordeel is dat de doorstroom kan worden gestuurd, zelfs gepauzeerd als dat nodig is.

Daarnaast is workflow management software vaak online cloud software. Dit maakt het mogelijk om het workflow management systeem overal mee naartoe te nemen. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest geüpdate informatie en kun je de voortgang van verschillende processen inzien. Verder is de mogelijkheid voor koppelingen met andere systemen en programma’s een groot voordeel. Mocht je nog met andere softwareprogramma’s werken, dan is het vaak eenvoudig om deze aan elkaar te koppelen. Zo kun je jouw workflow tool koppelen aan je CRM systeem. Informatie wordt gesynchroniseerd en is te gebruiken in beide softwareprogramma’s. Met online workflow management software heb je de meest recente softwareversie. De software is continu in ontwikkeling en wordt, wanneer er sprake is van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten, geoptimaliseerd. Workflow software maakt bedrijfsprocessen eenvoudiger,
efficiënter en effectiever.

Workflow management software kiezen

Geen enkel softwarepakket is hetzelfde, het kan daarom soms lastig zijn om de juiste te kiezen. Op onze website kun je verschillende workflow management software met een vergelijken, om uiteindelijk de beste te kiezen. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen van workflow software, is het bepalen van de wensen, van jou en binnen het bedrijf. Stel jezelf de volgende vraag: wat verwacht ik van workflow management software? Vervolgens kun je jezelf ook nog de vragen stellen om je wensen te specificeren.

  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Wat is de bedrijfsomvang?
  • Hoeveel trainingstijd is per medewerker nodig?
  • Wil je de vormgeving kunnen aanpassen?
  • Wil je foto’s en logo’s kunnen toevoegen?
  • Wil je de workflow software kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies en mogelijkheden moet de workflow software kennen?

Heb je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart gebracht, dan kun je de beste workflow management software kiezen.

Gratis workflow management software proberen

Heb je een keuze kunnen maken of een top drie samengesteld? In de meeste gevallen kun je workflow software gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode is meestal veertien of dertig dagen en is vrijblijvend. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de gekozen workflow software. Na de proefperiode kun je vervolgens besluiten om de workflow management software aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn of toch nog twijfelen, dan kun je kosteloos nog andere workflow software proberen. Op deze manier weet je zeker dat je de beste workflow management software vindt!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products