1. Boekhouding
  2. Cursus boekhouden

Ebook: "Stoomcursus boekhouden voor beginnende ondernemers"

Ga je zelf de boekhouding doen?

Met deze stoomcursus boekhouden voor de beginnende ondernemer bespaar je tijd op je administratie en ben je helemaal op de hoogte van de diverse boekhoudoplossingen. Download het ebook en bespaar op een boekhouder!

Populaire boekhoudsoftware

fENNA factureren en boekhouden

5 reviewsMeer informatie

Relevante artikelen

rawpixel-423658-unsplash.jpg
15 februari 2019

Tijd winnen op het maken van facturen

Facturatie

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk hier of jij tot deze groep behoort en ontdek hoe je het facturatieproces versnelt!

Lees meer 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products