Tradeinterop

Maakt e-facturatie eenvoudig

Facturatie
screenshot Tradeinterop
screenshot Tradeinterop
screenshot Tradeinterop

Over Tradeinterop

Steeds meer organisaties willen e-facturen ontvangen. Heeft uw klant u ook om een e-factuur gevraagd? Met het tradeinterop portaal kunt u eenvoudig e-facturen verzenden en ontvangen. Het portaal is tevens aangesloten op het beveiligde netwerk van Simplerinvoicing / PEPPOL. Zo factureert u bijvoorbeeld ook direct aan de (Rijks)overheid.

Functionaliteiten
Prijzen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products