SnelStart

(260)

Maakt boekhouden makkelijk

Boekhouden | Facturatie | Kassa | Offerte | Scan en herken | Bonnetjes | Debiteurenbeheer | Voorraadbeheer | Aangifte
screenshot SnelStart
screenshot SnelStart
screenshot SnelStart
SnelStart Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over SnelStart

SnelStart maakt boekhouden en factureren makkelijk! Voor elke administratieve vraag hebben wij een slimme oplossing. Eenvoudig zelf je boekhouding doen, bonnetjes inscannen, online factureren. Onze software groeit mee met jouw bedrijf! Al ruim 80.000 slimme ondernemers gingen je voor.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Bankkoppeling
Bankafschriften importeren
Kassasysteem
Voorraadbeheer

Facturatie

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
Offerte opstellen
Vreemde valuta
Bankkoppeling
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offerte omzetten in factuur
BTW aangifte overzicht
Boekhouding
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 10,00

Proefperiode: 30 dagen
30 dagen gratis proberen.
Bekijk prijzen

Facturatie

maandelijks € 10,00

Proefperiode: 30 dagen
30 dagen gratis

Koppelingen

SnelStart heeft automatische koppelingen met de volgende software:

CCV Shop
CCV Shop
Webwinkel
Yoobi
Yoobi
Facturatie, Urenregistratie, CRM (+5)
Mijnwebwinkel
Mijnwebwinkel
Webwinkel
WeFact
WeFact
Facturatie
Lightspeed
Lightspeed
Webwinkel, Kassa, Voorraadbeheer (+3)
Compenda
Compenda
CRM, Projectmanagement
Alexion Software
Alexion Software
CRM
TimeChimp
TimeChimp
Urenregistratie, Projectmanagement, Rittenregistratie (+1)
Payt B.V.
Payt B.V.
Debiteurenbeheer
PerfectView CRM
PerfectView CRM
CRM, Facturatie, Sales (+1)
Hunter-Retail
Hunter-Retail
Shoptrader
Shoptrader
Webwinkel
i-Reserve Webreserveringen
i-Reserve Webreserveringen
Planning
Mollie
Mollie
PSP
ING
ING
ABN AMRO
ABN AMRO
Knab
Knab
Triodos Bank
Triodos Bank
Rabobank
Rabobank
Simple Simon
Simple Simon
Werkbonnen
Nmbrs
Nmbrs
Verlof en verzuim
Speedbooks
Speedbooks
Rapportage
Visionplanner
Visionplanner
Rapportage
Infine
Infine
Rapportage
Debiteuren365.nl
Debiteuren365.nl
Debiteurenbeheer
Loon Salarissoftware
Loon Salarissoftware
Salarisadministratie
SalarFusion
SalarFusion
Shopify
Shopify
Webwinkel
Teamleader
Teamleader
Facturatie, CRM, Urenregistratie (+4)
BizzCloud
BizzCloud
Boekhouden, Facturatie, CRM (+2)
Taurus kassa systemen
Taurus kassa systemen
Kassa
Klippa
Klippa
Bonnetjes, Declaraties, Scan en herken
Smartbooqing
Smartbooqing
Scan en herken, Bonnetjes, Declaraties
Amyyon CRM Web
Amyyon CRM Web
CRM, Boekhouden
DienstenCRM
DienstenCRM
Planning
Declaree
Declaree
Declaraties, Bonnetjes, Rittenregistratie (+1)
MplusKASSA
MplusKASSA
Kassa
TimeMate
TimeMate
Urenregistratie, Werkbonnen, Rittenregistratie
Stella
Stella
Facturatie, Offerte, Urenregistratie
Officeportal
Officeportal
Boekhouden
Simplicate
Simplicate
CRM, Urenregistratie, Facturatie (+5)
Keeping
Keeping
Urenregistratie, Projectmanagement

260 beoordelingen

  100% geverifieerd
6.6
73.8% zou deze app aanbevelen

SnelStart reviews

Angelique Debets 9 september 2020 om 14:08
Ik zou deze app aanbevelen
Jaren heb ik vast gehouden aan oude gewoonten. Op een bijeenkomst van accountants en fiscalisten werden we op Snelstart gewezen. De eerste reactie was NEE. In 2007 heb ik daar eens mee gewerkt en dat was geen succes. Op kantoor toch maar eens gekeken en wat schetst mijn verbazing het is een zeer fijn goed ontwikkeld programma geworden. Het scheelt ontzettend aan tijd alle applicaties die zijn ingebouwd! Daarnaast ontwikkelen ze door. En zoeken ze samen met hun klanten naar verdere ontwikkelingen. Wat een grote pre is het scheelt enorm aan kosten voor het kantoor en dat merkt de klant ook aan de facturen! We geven klanten tegenwoordig een of meerder lessen om hun kosten betreffende administratie nog meer te drukken. Maar ook om inzicht en zicht op cijfers te creëren. Bovenstaande klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Maar het is zo wij gebruiken en/of gebruikten meerdere programma's. Dus we hebben nogal wat programma's zien langskomen de afgelopen jaren. Maar laten we even eerlijk zijn we moeten allemaal geld verdienen en ook overhouden en als jezelf meer overhoud en de klant ook nog eens een lagere factuur krijgt creëer je een win win situatie. Dus snel starten in Snelstart zou ik zeggen.
Wim Terken 9 september 2020 om 14:00
Ik zou deze app aanbevelen
Als administratiekantoor gebruiken we sinds begin 2020 naar volle tevredenheid de SnelStart software. De functionaliteiten die door SnelStart geboden worden staan zonder meer in een hele goede verhouding met de prijs. Het doet zeker niet onder voor de grote bekende marktpartijen, behalve dan in prijs. De keuze die we onze klanten nu kunnen geven om op verschillende manieren met ons samen te werken, maakt het heel flexibel. Dat bonnetjes en facturen "automatisch" ingelezen en herkend kunnen worden, ervaren wij én onze klanten als gemakkelijk. Doordat meerdere taken nu geautomatiseerd kunnen verlopen (inkopen "inscannen", banken gekoppeld, afletteren), wordt de kans op typefouten in een administratie kleiner. Controle van een technisch correcte administratie blijft uiteraard, maar vergt veel minder tijd. De focus op de inhoudelijkheid van de administratie en daarmee de aandacht voor de zaak van de ondernemer als klant worden hierdoor groter.
Angelique Debets 9 september 2020 om 14:08
Ik zou deze app aanbevelen
Jaren heb ik vast gehouden aan oude gewoonten. Op een bijeenkomst van accountants en fiscalisten werden we op Snelstart gewezen. De eerste reactie was NEE. In 2007 heb ik daar eens mee gewerkt en dat was geen succes. Op kantoor toch maar eens gekeken en wat schetst mijn verbazing het is een zeer fijn goed ontwikkeld programma geworden. Het scheelt ontzettend aan tijd alle applicaties die zijn ingebouwd! Daarnaast ontwikkelen ze door. En zoeken ze samen met hun klanten naar verdere ontwikkelingen. Wat een grote pre is het scheelt enorm aan kosten voor het kantoor en dat merkt de klant ook aan de facturen! We geven klanten tegenwoordig een of meerder lessen om hun kosten betreffende administratie nog meer te drukken. Maar ook om inzicht en zicht op cijfers te creren. Bovenstaande klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Maar het is zo wij gebruiken en/of gebruikten meerdere programma's. Dus we hebben nogal wat programma's zien langskomen de afgelopen jaren. Maar laten we even eerlijk zijn we moeten allemaal geld verdienen en ook overhouden en als jezelf meer overhoud en de klant ook nog eens een lagere factuur krijgt creer je een win win situatie. Dus snel starten in Snelstart zou ik zeggen.
Wim Terken 9 september 2020 om 14:00
Ik zou deze app aanbevelen
Als administratiekantoor gebruiken we sinds begin 2020 naar volle tevredenheid de SnelStart software.De functionaliteiten die door SnelStart geboden worden staan zonder meer in een hele goede verhouding met de prijs. Het doet zeker niet onder voor de grote bekende marktpartijen, behalve dan in prijs.De keuze die we onze klanten nu kunnen geven om op verschillende manieren met ons samen te werken, maakt het heel flexibel.Dat bonnetjes en facturen "automatisch" ingelezen en herkend kunnen worden, ervaren wij n onze klanten als gemakkelijk.Doordat meerdere taken nu geautomatiseerd kunnen verlopen (inkopen "inscannen", banken gekoppeld, afletteren), wordt de kans op typefouten in een administratie kleiner. Controle van een technisch correcte administratie blijft uiteraard, maar vergt veel minder tijd.De focus op de inhoudelijkheid van de administratie en daarmee de aandacht voor de zaak van de ondernemer als klant worden hierdoor groter.
Djurre 29 juli 2020 om 13:10
Ik zou deze app aanbevelen
Als applicatiebeheerder bij een accountantskantoor werk ik al meer dan 10 jaar met Snelstart en begeleid hier ook klanten in. Onze klanten hebben vrije keuze in het pakket dat ze kiezen, maar als ik word gevraagd welk pakket mijn voorkeur heeft, is dat in 95% van de situaties Snelstart. De prijs/kwaliteit is ongevenaard. De laatste jaren zijn hele mooie stappen gezet met o.a. Snelstart Web. Voor 15 euro per maand factureren, "scan & herken", herinneringen en offertes maken zonder extra modules of kosten is uniek. In het verleden zijn er wel eens (groei)problemen geweest, met name bij de klantenservice, maar hier is de laatste maanden geen sprake meer van. Mijn ervaring met Snelstart is dat ze een oprecht en integer bedrijf zijn, die geen dingen beloven die ze niet na kunnen komen en luisteren naar de wensen van de klanten.

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products