Faqto Online Boekhouder

Boekhouden
screenshot Faqto Online Boekhouder
screenshot Faqto Online Boekhouder
screenshot Faqto Online Boekhouder

Over Faqto Online Boekhouder

Met Faqto geen gedoe met boekhouding, maar wel altijd inzicht in je administratie! Alleen je facturen en banktransacties uploaden, Faqto doet de rest. Inclusief automatische BTW-aangifte, facturatie, 24/7 ondersteuning via chat en optioneel salarisadministratie. Probeer het 30 dagen gratis!

Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Vreemde valuta
Bankafschriften importeren
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 35,00

Proefperiode:
probeer 30 dagen gratis

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products