TimeTick

(1)
Urenregistratie
screenshot TimeTick

Over TimeTick

Wist u al dat gemiddeld 37% van de werktijd niet productief ingevuld is? Dat loopt natuurlijk nogal in de papieren. Om dat gat zo goed mogelijk te dichten, bestaat TimeTick Timesheet. Bij effectief timemanagement komt nogal wat kijken, maar het begint allemaal met een goede urenregistratie voor uw hele onderneming. De vraag is tenslotte: waar wordt de tijd besteed en hoe kunnen we dit verbeteren?

Functionaliteiten
Prijzen

1 beoordelingen

  100% geverifieerd
8
100% zou deze app aanbevelen

TimeTick reviews

Frank de Hek 26 juni 2017 om 15:46
Ik zou deze app aanbevelen
Gebruik TimeTick nu een paar jaar en ik ben heel tevreden! Erg overzichtelijk, met handige druk-op-de-knop rapportages. In tegenstelling tot veel andere pakketten heeft TimeTick niet simpelweg een vorm van Excel gebouwd, maar een erg gebruiksvriendelijk pakket neergezet.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products