Paperdork

Detox van je boekhouding, focus op je onderneming.

Boekhouden
screenshot Paperdork
screenshot Paperdork
screenshot Paperdork
screenshot Paperdork
screenshot Paperdork

Over Paperdork

Paperdork is een unieke combinatie van een innovatief boekhoudprogramma voor ZZP en VOF en een boekhouder/cijfermeester. Met onze app scan je bonnetjes gemakkelijk in en stel je jouw eigen doelen. Jouw cijfermeester zorgt ervoor dat de boekhouding piekfijn in orde is en verstuurt je aangiftes. Én je kunt er terecht voor onbeperkt vragen en advies.

Platformen

Android iOS Safari Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Urenregistratie
Prijzen

Boekhouden

jaarlijks € 750,00

Proefperiode: 0
Gratis call met jouw boekhouder voor een demo!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products