Apployed

Verlof en verzuim | HRM

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Apployed

Apployed maakt deel uit van People Inc. en richt zich op de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van Human Resources oplossingen. Ze hebben ongeveer 4500 tevreden klanten die kwaliteit waarderen van Apployed. Ze hebben een team van ongeveer 30 medewerkers die er alles aan doen om kwaliteit, innovatie, service en flexibel te zijn. Hierdoor zijn ze terug te vinden bij een variatie aan bedrijven in vele markten.

Functionaliteiten
Prijzen

Verlof en verzuim

maandelijks € 3,00

Proefperiode:

HRM

vanaf € 3,00

Proefperiode:
Gratis demo

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products