Apployed

Alles van A tot Z geregeld voor jouw medewerkers

Verlof en verzuim | HRM | Urenregistratie | Salarisadministratie
screenshot Apployed
screenshot Apployed
screenshot Apployed
screenshot Apployed
Apployed Video

Over Apployed

De HR software van Apployed biedt een complete oplossing voor het mkb. Het personeelssysteem is van alle gemakken voorzien en biedt o.a. een gebruiksvriendelijke app, de mogelijkheid om verlof en verzuim aan te vragen en te verwerken, declaraties in te dienen en projecturen te registreren. Aanvullend is er ook een Salaris Service en HR service.

Functionaliteiten

Salarisadministratie

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
Verlofregistratie
Employee Self Service
Manager Self Service
Urenregistratie
Prijzen

Verlof en verzuim

maandelijks € 3,00

Proefperiode:

HRM

vanaf € 3,00

Proefperiode:
Gratis demo

Salarisadministratie

maandelijks € 7,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products