fENNA factureren en boekhouden

(21)

De meest complete software voor de voordeligste prijs.

Boekhouden | Facturatie
screenshot fENNA factureren en boekhouden
screenshot fENNA factureren en boekhouden
screenshot fENNA factureren en boekhouden
screenshot fENNA factureren en boekhouden

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over fENNA factureren en boekhouden

Bij fENNA vinden we dat de boekhouding voor je zelf moet zijn. Niet voor je boekhouder, niet voor de fiscus. We maken het daarom zó dat je het zelf kan, maar ook gemakkelijk met je adviseur kan. Inclusief offertes, facturen, bonnetjes-app, facturatie-planning, automatische betalings-verwerking en rapportages.

Platformen

Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Bankafschriften importeren
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 15,00

Proefperiode: 1 maand
fENNA Compleet - 1 maand op proef
Bekijk prijzen

Koppelingen

fENNA factureren en boekhouden heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Mollie
Mollie
PSP

21 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.5
76.2% zou deze app aanbevelen

fENNA factureren en boekhouden reviews

Ben 6 augustus 2020
Ik zou deze app aanbevelen
Gemakkelijk in gebruikDoor gebruik van Fenna voor mijn administratie hou ik meer tijd over voor mijn corebusiness.Service door helpdesk is ook optimaal en goed, tevens zeer snel bereikbaar
Lex 30 januari 2020
Ik zou deze app aanbevelen
Uitstekend!Sinds enige maanden overgestapt op fENNA. Vanwege de overstap kon niet alles 1 op 1 worden overgenomen, maar het team van fENNA heeft me steeds vakkundig, vriendelijk en geduldig geholpen om alles helemaal in orde te krijgen. Nu ik enige tijd met het programma werk en er dus meer bekend mee ben geworden, kan ik alleen maar zeggen dat het zoveel gebruiksgemak geeft. Het werkt haast intutief, ziet er goed uit, is overzichtelijk en maakt het snel doen van mijn boekhouding een stuk eenvoudiger. Kortom_ zeer tevreden!
Fabienne 26 oktober 2019
Ik zou deze app aanbevelen
Uitstekende klantenserviceAls zzp'er maak ik inmiddels sinds een aantal maanden gebruik van Fenna voor mijn facturen. Het is een helder en overzichtelijk programma met alle functionaliteiten die ik voor mijn zaak nodig heb. De klantenservice is uitstekend, snel, duidelijk en met aandacht.
Ed 25 september 2019
Ik zou deze app aanbevelen
Het gemak om met Fenna mijn administratie te voeren geeft mij meer tijd om echt te ondernemen !!Zeer positief , erg gebruikersvriendelijk en betaalbaar, weg met excel en losse bonnetjes en niet meer weten wat je echt verdiend. Uitgavenbonnen en/of facturen direct in Fenna via foto of het doorzetten per mail. Factureren in handomdraai en het fijne van dit alles , hoef zelf niet te kunnen boekhouden om te weten dat ik geld verdien of verlies
e 9 september 2019
Ik zou deze app aanbevelen
werkt goed en makkelijk en is zeer betaalbaarwerkt goed en makkelijk en is zeer betaalbaarDus voor een ZZP'er zeer aantrekkelijk voor 12,50 per maand mijn facturatie en boekhouding geregeld.En als een factuur niet wordt betaald volgt een gratis incassotraject.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products