FaceClock

In-en uitklok urenregistratiesysteem

Urenregistratie
screenshot FaceClock
screenshot FaceClock
FaceClock Video
FaceClock Video

Over FaceClock

Met dit cloud-based urenregistratie pakket kun je ook in- en uitklokken. Klok in met je gezicht of toegangscode op bijvoorbeeld je mobiel. In het zeer overzichtelijke systeem zijn onder andere werktaken, verlof, ziekte tijd voor tijd en pauze registratie zichtbaar. Ga naar www.faceclock.nl of bel 085-303023 voor een demo!

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Invoer uren uit agenda
Invoer uren met timer
Projecten aanmaken
Taak / activiteit aanmaken
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Projectmanagement
Prijzen

Urenregistratie

per licentie € 10,00

Proefperiode: 1 maand
Maandelijks opzegbaar

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products