TIMEBLOCKR

Afsprakensysteem: omzetverhoging door meer afspraken, kostenbesparing door automatisering

Planning
screenshot TIMEBLOCKR
screenshot TIMEBLOCKR
screenshot TIMEBLOCKR
TIMEBLOCKR Video

Over TIMEBLOCKR

Meer deals binnenhalen en tijd besparen? Met T:MEBLOCKR kunnen klanten zelf 24/7 eenvoudig een afspraak bij je maken. Dit wordt automatisch gepland bij de beschikbare medewerker met de juiste expertise. Omnichannel, locatiesturing, video-bellen, betalingen, e-mail/SMS herinneringen en koppelt met o.a. Office365 en interne systemen.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Planning

Samenwerken met klant
Prijzen

Planning

vanaf € 249,00

Proefperiode:

Koppelingen

TIMEBLOCKR heeft automatische koppelingen met de volgende software:

AFAS Software
AFAS Software
Boekhouden, Salarisadministratie, HRM (+8)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products