Myfinance.nl

(11)

Compleet pakket speciaal voor ZZP'ers! Super gebruiksvriendelijk en makkelijk opstarten.

Boekhouden
screenshot Myfinance.nl
screenshot Myfinance.nl
screenshot Myfinance.nl
screenshot Myfinance.nl
screenshot Myfinance.nl
screenshot Myfinance.nl

Over Myfinance.nl

Probeer GRATIS zonder verplichtingen! Myfinance is speciaal ontwikkeld om als ZZP'er zelf te boekhouden. Ook als je net start is ons pakket de beste keuze. Myfinance staat voor gebruiksvriendelijk én veilig online boekhouden! Daarnaast kies jij of je met of zonder hulp van ons of je eigen boekhouder wil boekhouden. Start gratis!

Platformen

Android iOS Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Bankafschriften importeren
Urenregistratie
CRM systeem
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 10,00

Proefperiode: 15 dagen
Gratis proefaccount, stopt automatisch! Start NU..

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Compleet boekhoudpakket voor zeer lage prijs, inclusief uren- en rittenregistratie
  • Biedt een ‘Samenpakket’ voor een laag maandbedrag, voor flexibele hulp
  • De tool biedt een overstapservice
  • Zeer eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Geen directe koppeling tussen de urenregistratie en de facturatie-knop, dit zou de tool nog efficiënter maken
  • Geen mogelijkheid voor opstellen offertes, periodiek factureren of het opnemen van een iDEAL-koppeling op je factuur

Opstarten

MyFinance heeft het opstarten van je boekhouding heel eenvoudig gemaakt voor jou als ondernemer door middel van hun wizard. Alle lastige onderwerpen zoals het invoeren van de beginbalans worden erin behandeld. De wizard doorlopen kost je hooguit een uurtje. Daarna kan je direct starten met het uitvoeren van je financiële administratie. Aanvullend op de wizard is er een uitgebreide kennisbank in de tool opgenomen met veel handige stap-voor-stap handleidingen. Boekhoudkundige kennis is niet nodig voor het opstarten van je administratie in MyFinance.

Gebruiksgemak

MyFinance is heel overzichtelijk, intuïtief en heeft duidelijke knoppen. Hierdoor vind je snel je weg in de tool en kan je direct je administratie gaan verwerken. De tool minimaliseert de kans op het maken van beginnersfouten. Namelijk door acties die niet wettelijk of kloppend zijn te blokkeren. Daarnaast geeft het een aanwijzing voor de oplossing. De tool werkt daarom als een ware personal assistent. De invoer van gegevens en het customizen van instellingen is heel eenvoudig gemaakt.

Er is een professionele factuur layout aanwezig in de tool, welke je snel kunt personaliseren naar jouw wensen. Ook biedt MyFinance een handige mobiele app, waarmee je snel en 24/7 je uren, ritten en facturen kan inboeken in de tool. Er zijn wat punten die geavanceerder zouden kunnen. Zo dien je steeds opnieuw in te loggen in de mobiele app wanneer je even weg bent geweest. Ook is er geen directe koppeling tussen je urenregistratie en je facturatie.

Tot slot is een offerte opstellen niet mogelijk. Dit kan wat tijdverlies geven bij de verwerking van je administratie. Het hoeven echter geen dealbreakers te zijn: de intuïtieve knoppen, de goede werkzaamheid van de tool en de zeer lage prijs bieden tegenwicht.

Support

Mocht je tegen een vraag aanlopen waar de kennisbank geen antwoord op biedt, moet je vaak een dagje geduld hebben voordat je antwoord hebt van de helpdesk. Deze is per e-mail bereikbaar en alleen voor noodgevallen per telefoon. Wel biedt de tool een ‘Samenpakket’, waarmee je op afroep ondersteuning kan krijgen van de tool bij het uitvoeren van uitdagende boekingen.

Via het contactformulier op de website heb ik de helpdesk per e-mail benaderd. Ik vroeg me af of het mogelijk was offertes te versturen vanuit MyFinance. Ook wilde ik weten hoe ik het banksaldo moest invoeren op mijn beginbalans, omdat ik deze stap in de wizard had overgeslagen en nu een foutmelding van het systeem kreeg.

De volgende dag ontving ik uitgebreid en vriendelijk antwoord op mijn vragen. Hierna kon ik weer verder werken aan mijn boekhouding. Onderaan de e-mail stond het telefoonnummer van MyFinance toegevoegd. De medewerker gaf aan dat telefonische ondersteuning altijd mogelijk is in urgente situaties, maar dat ze de voorkeur geven aan contact via de e-mail.

Eindoordeel

Mocht je tegen een vraag aanlopen waar de kennisbank geen antwoord op biedt, dan ontvang je binnen een halve werkdag antwoord op je vraag van de helpdesk. Deze is per e-mail bereikbaar en alleen voor noodgevallen per telefoon. Wel biedt de tool een ‘Samenpakket’, waarmee je op afroep ondersteuning kan krijgen van de tool bij het uitvoeren van uitdagende boekingen.

Via het contactformulier op de website heb ik de helpdesk per e-mail benaderd. Ik vroeg me af of het mogelijk was offertes te versturen vanuit MyFinance. Ook wilde ik weten hoe ik het banksaldo moest invoeren op mijn beginbalans, omdat ik deze stap in de wizard had overgeslagen en nu een foutmelding van het systeem kreeg. 

Binnen een halve werkdag ontving ik uitgebreid en vriendelijk antwoord op mijn vragen. Hierna kon ik weer verder werken aan mijn boekhouding. Onderaan de e-mail stond het telefoonnummer van MyFinance toegevoegd.  De medewerker gaf aan dat telefonische ondersteuning altijd mogelijk is in urgente situaties, maar dat ze de voorkeur geven aan contact via de e-mail.
 

11 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.2
100% zou deze app aanbevelen

Myfinance.nl reviews

Albert Maat 24 november 2018
Ik zou deze app aanbevelen
Na een eerdere onterechte beoordeling wil ik deze graag herzien en excuus aanbieden voor de te snelle negatieve beoordeling zonder advies te vragen over een "probleem" waar ik op stuitte.
Het programna oogt heel goed en ik ga er zeker mee aan de slag.
Ruben Evers 24 november 2018
Ik zou deze app aanbevelen
Perfect pakket wat aansluit bij al mijn wensen als ZZP'er. Duidelijk, helder en snelle support. Met het opvoeren van producten is factureren snel en foutloos. Ook als je zoals ik alleen uren en kilometers declareert.
Anna 20 november 2018
Ik zou deze app aanbevelen
Beste ZZP programma wat ik heb kunnen vinden (3 getest). Mooie rustige indeling en heeft alles wat ik nodig heb om mijn boekhouding snel te doen. Kan ik iedereen aanbevelen!
Kelly 26 november 2018
Ik zou deze app aanbevelen
Werkt gemakkelijk en goede support!
Frank Schalkwijk 2 mei 2013
Ik zou deze app aanbevelen
Geweldig en gebruiksvriendelijk programma. Daarnaast persoonlijke, snelle en effectieve support.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products