Limis BV

Dé software- en kennisleverancier voor uw complexe productieplanning

Planning
screenshot Limis BV
screenshot Limis BV
Limis BV Video

Over Limis BV

Limis Planner is een uiterst krachtig tool voor het berekenen, visualiseren en optimaliseren van de productieplanning. U ziet 24/7 wanneer orders uit de pas dreigen te lopen (bottlenecks), kunt flexibel inspringen op wijzigingen en ziet direct welke gevolgen dat heeft. Add-on op ERP. Limis Planner plant u wat u doet en doet u wat u plant.

Functionaliteiten
Prijzen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products