Timebutler

De online tool voor tevreden medewerkers!

Urenregistratie | Planning | Rooster
screenshot Timebutler
screenshot Timebutler
screenshot Timebutler
screenshot Timebutler
screenshot Timebutler
Timebutler Video
Timebutler Video

Over Timebutler

Je digitale prikklok, je online dashboard en een app voor je medewerkers. TimeButler is alles in een. Met de software van TimeButler maak je eenvoudig van elk device een digitale prikklok. ✔ Eenvoudig Werktijden Registreren ✔ Geschikt voor PC en Tablet ✔ Gebruiksvriendelijk voor Medewerkers ✔ 30 Dagen Gratis Demo ✔ Geschikt Voor Meerdere Locaties

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Prijzen

Urenregistratie

maandelijks € 3,00

Proefperiode:
30 Dagen Gratis Demo

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products