Pipedrive

CRM
screenshot Pipedrive
screenshot Pipedrive
screenshot Pipedrive
Pipedrive Video
Pipedrive Video

Vragen over Pipedrive?

Heb je vragen over Pipedrive? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Pipedrive

Pipedrive is een verkoopgerichte tool voor het beheer van klantrelaties waar teams van elke omvang graag gebruik van maken. Er zijn meer dan 70,000 betalende klanten in meer dan 155 landen. Verkoopteams worden vooral aangetrokken door het eenvoudige maar krachtige ontwerp van onze CRM, die gebruiksvriendelijkheid boven alles stelt.

Functionaliteiten

CRM

Mobiele app beschikbaar
Contactmomenten vastleggen
Relaties categoriseren
Agenda in software
Takenlijsten maken
Afspraken & taken bijhouden
Afspraak herinneringen
Prijzen

CRM

maandelijks € 12,50

Proefperiode:
14 dagen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products