HoorayHR

(6)

HoorayHR. De alles-in-één HR-tool die iedereen snapt.

Verlof en verzuim | HRM | Salarisadministratie | Remote werken | Declaraties | Documentmanagement | Planning | Contractmanagement |
screenshot HoorayHR
screenshot HoorayHR
screenshot HoorayHR
screenshot HoorayHR
screenshot HoorayHR
screenshot HoorayHR

Over HoorayHR

HoorayHR is de intuïtieve alles-in-een HR-tool die jou helpt om het HR-proces van jouw organisatie te stroomlijnen. Bespaar direct tijd met onze slimme features; o.a. verlofregistratie, verzuimregistratie, personeelsdossiers, documentenbeheer, bedrijfsmiddelenbeheer, contractbeheer, overuren en slimme koppelingen met bijvoorbeeld je loonpakket.

Platformen

Android iOS Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Verlof en verzuim

Mobiele app beschikbaar

HRM

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
Declaraties
Personeelsdossier
Verlofregistratie
Beoordeling en evaluatie
Employee Self Service
Manager Self Service
Bedrijfskalender
Digitaal ondertekenen
Contractbeheer
Competentiemanagement
Personeelsplanning
Verzuimregistratie

Planning

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
Samenwerken met klant
Verlofregistratie
Prijzen

Verlof en verzuim

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Binnen 2 minuten ben je van start!
Bekijk prijzen

HRM

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Binnen 2 minuten ben je van start!
Bekijk prijzen

Declaraties

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Binnen 2 minuten ben je van start!
Bekijk prijzen

Documentmanagement

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Binnen 2 minuten ben je van start!
Bekijk prijzen

Planning

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Binnen 2 minuten ben je van start!

Contractmanagement

maandelijks € 4,00

Proefperiode: 14 dagen
Binnen 2 minuten ben je van start!

HR Software (DE)

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Innerhalb von 2 Minuten startklar!
Bekijk prijzen

Koppelingen

HoorayHR heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Nmbrs
Nmbrs
Verlof en verzuim
InformerOnline
InformerOnline
Boekhouden, Facturatie
Bizcuit
Bizcuit
Boekhouden, Bonnetjes, Scan en herken (+1)
e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+11)

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

 • Je HR-administratie op één plek; personeelsdossiers, verlof, verzuim, contractbeheer, salarisstroken-inbox, beschikbaarheden, bedrijfskalender en overuren.
 • Toegankelijk voor werkgever en eigen inlog per werknemer.
 • In te delen naar teams, met specifieke rechten voor teamleiders. Teamleiders kunnen taken uitvoeren voor eigen team.
 • Slimme notificaties zodat jij geen HR-taak vergeet.
 • Moderne en overzichtelijke lay-out.
 • Duidelijke en handige mobiele app.
 • Slimme tijdbesparende features; verlof budgetten worden automatisch gecalculeerd en verlofaanvragen met één klik correct berekend voor elke individuele medewerker.
 • Gratis toegang voor boekhouder of loonadministrateur.
 • Geen implementatiekosten.
 • Heldere prijzen voor mkb’ers: één bedrag per medewerker per maand, altijd opzegbaar en 14 dagen proefperiode.
 • Fijne en snelle support via chat, mail en telefoon die goed meedenkt.

Minpunten

 • Modules zijn niet aan en uit te zetten
 • Nog geen mogelijkheid om persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te administreren.

Opstarten

Hooray is eenvoudig zelf te activeren. Het team achter Hooray heeft goed nagedacht hoe iedereen, van ondernemer tot HR-manager, in een paar simpele stappen de omgeving kan opzetten. Door deze aanpak kun je in 5 minuten aan de slag met Hooray en heb je geen specifieke HR kennis nodig om te starten.

Via een kleine wizard stel je op basis van 4 vragen de belangrijkste bedrijfsinstellingen in, zodat verlof budgetten klaarstaan en personeelsdossiers per medewerker zijn aangemaakt. Je controleert eenvoudig de budgetten van de collega’s en kunt vervolgens zelf het personeelsdossier vullen. Eventueel kun je direct medewerkers of collega’s uitnodigen om het dossier aan te vullen. Voor medewerkers is het invoeren van de gegevens snel gedaan.

Het compleet vullen van Hooray kost wel iets meer tijd afhankelijk van het aantal medewerkers. Alle dossiers vullen, contracten er in plaatsen en bijvoorbeeld de loonstroken van het lopende jaar er in plaatsen is een investering die je eenmalig moet maken. Wel heeft Hooray slimme oplossingen bedacht die dit eenvoudiger en sneller maken. Bijvoorbeeld alle loonstroken kunnen ‘drag and droppen’ en de tool herkent op basis van de bestandsnaam voor wie de loonstrook is. Uiteraard nog even zelf nalopen, maar dit scheelt een hoop tijd.

Gebruiksgemak

Hooray heeft veel aandacht voor het gebruikersgemak. Door de slimme functies en duidelijke design weet je snel je weg te vinden en is complexe HR materie simpel en duidelijk.

Hooray heeft een moderne en overzichtelijke layout. Zo zie je bijvoorbeeld op je dashboard in één weergave welke aanvragen je nog moet beantwoorden, wie er vandaag aanwezig zijn op kantoor en wat er de komende twee weken gebeurd in je organisatie. Je hebt in één oogopslag alle verzuimmeldingen, verlofaanvragen, feestdagen en beschikbaarheid van collega’s. 

Voor medewerkers zien in het eerste scherm hun openstaande aanvragen, verlofbudget en direct belangrijkste acties om uit te voeren. Medewerkers hebben al hun assets op één plek. Van loonstrook tot verlofbudget en van contract tot aanwezigheid van collega’s.

Support

Hooray heeft een heldere kennisbank met handige kennisartikelen om je verder te helpen met het gebruik. Kom je toch ergens niet uit dan is het support team van Hooray snel bereikbaar via chat, mail en telefoon. Op onze vragen reageerden ze snel en accuraat.

Opvallend is dat klantwensen worden meegenomen in doorontwikkeling van Hooray. Elke maand komen nieuwe features beschikbaar op basis van feedback van gebruikers.

Eindoordeel

Hooray is opgezet om ondernemers te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun HR administratie en het bouwen van een gestructureerde werkplek. In de korte tijd dat Hooray bestaat zijn zij daar zeker in geslaagd. Een modern en helder design, gecombineerd met slimme features besparen je als ondernemer en HR-manager de nodige tijd. Medewerkers vinden eenvoudig hun weg in de tool en hebben alles op één plek.

Het feit dat Hooray alles-in-één is zorgt ervoor dat mkb’ers geen losse tooltjes meer hoeven te nemen voor bijvoorbeeld verlof, verzuim en contractbeheer. Dat samen met de goede support en de snelle doorontwikkeling maakt Hooray een goede keuze voor bedrijven tussen de 5 en 100 medewerkers!

6 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.6

HoorayHR reviews

Wouter 7 juni 2021 om 09:10
Hele goede ervaring, leuke mensen en rap aan het ontwikkelen!
UtrechtInc 2 juni 2021 om 17:20
heel fijne samenwerking, altijd goede support, vriendelijk personeel
Olf 2 juni 2021 om 13:34
Fijne klantenservice, supergoede verlofmodule. Heel fijn hoe bovenwettelijk verlof automatisch wordt berekend. Oja, leuke huisstijl! Heb HoorayHR in een jaar tijd ontzettend zien groeien.
Robin / UtrechtInc 2 juni 2021 om 18:12
Zeer welkome tool voor elk bedrijf op zoek naar gebruiksvriendelijke, betrouwbare, efficiënte HR-oplossingen!
Polytex Stoffen 12 oktober 2023 om 10:48
Ontzettend laagdrempelig en super meedenkend.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products