HEX21

Financiële controle projectkosten

Projectmanagement
screenshot HEX21
screenshot HEX21
screenshot HEX21
screenshot HEX21

Over HEX21

HEX21 is dé nieuwe online tool die je altijd controle geeft over alle kosten in een project. HEX21 is er voor iedereen die projecten doet en deze beheerst en binnen budget wil uitvoeren. Alle kosten (uren en uitgaven) worden up-to-date bijgehouden en je hebt in 1 oogopslag op elk moment overzicht.

Platformen

Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Projectmanagement

Uren bijhouden
Projecten indelen in fases
Instelbare budgetten per fase
Forecasting
Prijzen

Projectmanagement

maandelijks € 149,00

Proefperiode: 4 weken
for free (5 users, fair use)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products