ISO2HANDLE

ALWAYS IN CONTROL

Documentmanagement | Projectmanagement | Workflowmanagement
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
screenshot ISO2HANDLE
ISO2HANDLE Video

Over ISO2HANDLE

Met het online managementsysteem van ISO2HANDLE automatiseert u snel en voordelig het proces rondom uw certificeringen. Met ISO2HANDLE bent u always in control. ISO2HANDLE werkt samen met auteurs om de beste templates te bouwen voor iedere norm (ISO9001; ISO14001; ISO27001; ISO27002; AVG; GDPR)

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Projectmanagement

jaarlijks

Proefperiode: 4 weken
Probeer 4 weken gratis

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products