Sense-Cloud Service

Planning

Over Sense-Cloud Service

Sense-Cloud Service is administratieve software voor organisaties met een servicedienst. Het brengt de gehele administratie onder één dak en automatiseert de processen. Denk aan storingsregistratie, contractbeheer, voorraadbeheer, planning, digitale werkbonnen en rapportages. Sense Cloud is makkelijk in gebruik en via de cloud 24/7 up to date.

Functionaliteiten
Prijzen

Planning

maandelijks € 90,00

Proefperiode:
Onbeperkte demo-toegang

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products