SalesManager Software

Sales | ERP (NL) | CRM (NL) | Projectmanagement

Over SalesManager Software

SalesManager Online is de kracht achter het stroomlijnen van inkoop-, verkoop-, support en serviceprocessen. Deze software is volledig aan te passen aan jouw organisatie. En daarom zijn er verschillende modulair te kiezen oplossingen mogelijk. De ervaren consultants van SalesManager online kunnen hierbij van dienst zijn.

Functionaliteiten
Prijzen

Sales

maandelijks € 10,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products