QicsMilestones

(25)
Urenregistratie | Facturatie
QicsMilestones Video
QicsMilestones Video

Over QicsMilestones

We leveren al meer dan 15 jaar software voor planning, urenregistratie, projectbewaking en facturatie aan accountantskantoren en ICT dienstverleners. QicsMilestones is voor en door die bedrijven gemaakt. Wij kennen de complexiteit van prijsafspraken, voortgangsbewaking, facturatie en boekhouding en hebben al deze kennis gebundeld in een moderne cloud-oplossing met Microsoft Power BI rapporten en dashboards.

Functionaliteiten

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Projecten aanmaken
Taak / activiteit aanmaken
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker

Facturatie

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Periodieke facturatie
Prijzen

Urenregistratie

maandelijks € 50,00

Proefperiode:
Onbeperkt

Facturatie

maandelijks € 50,00

Proefperiode:
Onbeperkt

Koppelingen

QicsMilestones heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer, Facturatie (+1)

25 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.5
92% zou deze app aanbevelen

QicsMilestones reviews

Christa Lokkerbol 6 september 2016 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Wij zijn al jaren een tevreden gebruiker van QicsTime, maar hebben de eerste stap naar de cloud inmiddels gezet. We hebben geen moment getwijfeld om voor QicsMilestones te kiezen. Onze ervaringen met Qics zijn heel goed. We hebben dan ook niet naar andere pakketten gekeken.”
Christa Lokkerbol 6 september 2016 om 17:52
“Wij doen alles met Exact. Een goede koppeling was voor ons dus heel erg belangrijk. Als we nu een factuur in QicsMilestones aanmaken dan komt deze automatisch in Exact Online terecht, en dat scheelt ons veel werk.
Marco Albers 2 augustus 2016 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Na de overstap naar QicsMilestones is onze facturatietijd zeer verkort!. Uren zijn juist verantwoord en de facturen zijn correct. Werken met voorschotten, vaste prijsafspraken of uurtje factuurtje. Alles kan. We zijn al 3 jaar tevreden klant.
Pieter 27 september 2013
Ik zou deze app aanbevelen
We zijn overgestapt van Alure naar QicsMilestones. QicsMilestones werkt zeer prettig. Uren en facturen zijn voor onze branche van groot belang voor de cashflow. De overgang naar Qics verliep soepel, en zonder problemen. Tijdschrijven in QicsMilestones is zeer eenvoudig en overzichtelijk. De begeleiding bij de implementatie was/is erg goed. Bij iedere stap van de implementatie hebben we dan ook "Smilestones" geïntroduceerd :). Ook het factureren is goed geregeld. Kort om_ ik kan QicsMilestones aan iedereen aanbevelen. Voor ons is het QicsSMilestones!!!!
Pieter 8 maart 2012
Ik zou deze app aanbevelen
We zijn overgestapt van Alure naar QicsMilestones. QicsMilestones werkt zeer prettig. Uren en facturen zijn voor onze branche van groot belang voor de cashflow. De overgang naar Qics verliep soepel, en zonder problemen. Tijdschrijven in QicsMilestones is zeer eenvoudig en overzichtelijk. De begeleiding bij de implementatie was/is erg goed. Bij iedere stap van de implementatie hebben we dan ook "Smilestones" gentroduceerd :). Ook het factureren is goed geregeld. Kort om_ ik kan QicsMilestones aan iedereen aanbevelen. Voor ons is het QicsSMilestones!!!!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products