Mijnrooster

Uw planning werkt in mijnrooster

Planning
screenshot Mijnrooster

Over Mijnrooster

Wilt u vandaag nog starten met online personeelsplanning? Start nu uw eigen mijnrooster versie en probeer deze geheel vrijblijvend 30 dagen uit. Ervaar hoe plannen met mijnrooster uw organisatie beter en effici├źnter kan maken. Of laat een quickscan uitvoeren en ontdek het verbeterpotentieel voor uw planningsproces met mijnrooster.

Functionaliteiten

Planning

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
CRM systeem
Samenwerken met klant
Samenwerken met freelancers
Verlofregistratie
Prijzen

Planning

Op aanvraag

Proefperiode: 30 dagen
Probeer mijnrooster 30 dagen gratis

Koppelingen

Mijnrooster heeft automatische koppelingen met de volgende software:

AFAS Software
AFAS Software
Boekhouden, Salarisadministratie, HRM (+8)
Nmbrs
Nmbrs
Verlof en verzuim
Loket.nl
Loket.nl
Unit4 Business Software N.V.
Unit4 Business Software N.V.
ERP (NL)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products