Cashr by Reeleezee

Cijfer 6.0 gebaseerd op 6 reviews

Reeleezee ontwikkelt online boekhouding software en het online afrekensysteem Cashr zodat gebruikers makkelijker en slimmer kunnen ondernemen.

Cashr by Reeleezee Logo
  • Worldline pinkoppeling
  • Koppeling boekhouding
  • Online rapportages

Het complete online kassasysteem op tablets en smartphones. Vervangt de traditionele kassa. Gebruiksvriendelijke bediening en real-time inzicht in de omzet. Betalingen direct geboekt in de admin. Makkelijk voor de Btw-aangifte! info
Proefperiode: Onbeperkt proberen
Prijs: maandelijks € 29,00

gebaseerd op 6 reviews
Ga naar website Website bezocht

CCV Shop

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. CCV Shop biedt jou een totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) waarvoor je een maandelijks bedrag betaalt. Wij nemen alle technische zaken uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten.

gebaseerd op 201 reviews
Bekijk software

Mijnwebwinkel

Met Mijnwebwinkel haal je alles in huis voor een succesvolle webshop. Responsive templates, alle betaalmethoden, talloze koppelingen, veilig SSL en veel meer. En door het eenvoudige winkelbeheer kun jíj je focussen op verkopen!

gebaseerd op 346 reviews
Bekijk software

Exact Online

Exact Online is dé marktleider online in business software voor ondernemers en accountants in Nederland. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Al sinds 1984 helpt Exact wereldwijd meer dan 300.000 lokale en internationale ondernemers bij de aansturing van hun bedrijf. Met Exact Online voor Boekhouden Basis is de boekhouding geïntegreerd met CRM in 1 online pakket. Hou alle gegevens van je klanten en prospects voortaan online bij én krijg volledig inzicht in je bedrijf. Al 300.000 ondernemers gingen je voor. Probeer Exact Online 30 dagen gratis.

gebaseerd op 827 reviews
Bekijk software

WeFact - Online factureren speciaal voor ondernemers

WeFact was één van de eerste aanbieders van een product waarmee online factureren mogelijk was. Door onze ervaring zijn onze producten van alle gemakken voorzien die een ondernemer nodig heeft. We focussen op kwaliteit, betrouwbaarheid en goede product ondersteuning. Dagelijks maken vele ZZP’ers, kleine ondernemers en hostingbedrijven gebruik van onze producten.

gebaseerd op 16 reviews
Bekijk software
Rating:
Reviews: te weinig reviews
CRM
Rating:
Reviews: 79
Facturatie
Rating:
Reviews: 83
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
CRM
Rating:
Reviews: 16
Facturatie
Products