Reeleezee

Supporter van ondernemers - Boekhouden met of zonder jouw accountant - Web & App

Boekhouden | Facturatie | Urenregistratie
screenshot Reeleezee
screenshot Reeleezee
screenshot Reeleezee
screenshot Reeleezee
screenshot Reeleezee
Reeleezee Video

Vragen over Reeleezee?

Heb je vragen over Reeleezee? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Reeleezee

Als sinds 2002 helpen wij tienduizenden ondernemers de boekhouding real easy te maken en zijn wij uitvinder van online boekhouden. Je gehele boekhouding automatisch up-to-date met web & app. Waar je ook bent. Wij bieden alle service en support die jij nodig hebt. Dat maakt Reeleezee: supporter van ondernemers. Start 30 dagen gratis!

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Elektronische IB/Vpb aangifte
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Vreemde valuta
Bankkoppeling
Bankafschriften importeren
Urenregistratie

Facturatie

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
Offerte opstellen
Inkoopfacturen inboeken
Bankkoppeling
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offerte omzetten in factuur
iDEAL integratie
Boekhouden
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 25,00

Proefperiode: 30 dagen
30 dagen gratis
Bekijk prijzen

Facturatie

maandelijks € 12,50

Proefperiode: maanden
30 dagen gratis
Bekijk prijzen

Koppelingen

Reeleezee heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+6)
Cashr
Cashr
Boekhouden, Facturatie, Kassa
Lightspeed
Lightspeed
Webwinkel, Kassa, Voorraadbeheer (+1)
Payt B.V.
Payt B.V.
Debiteurenbeheer
Shoptrader
Shoptrader
Webwinkel
Mollie
Mollie
PSP
ING
ING
Regiobank
Regiobank
ABN AMRO
ABN AMRO
SNS Bank
SNS Bank
Knab
Knab
Triodos Bank
Triodos Bank
Rabobank
Rabobank
Woocommerce
Woocommerce
Webwinkel, Website maken
Klippa
Klippa
Bonnetjes, Declaraties, Scan en herken
SharpSpring
SharpSpring
Marketing automation
Salesforce
Salesforce
Marketing automation, Sales
Nmbrs
Nmbrs
Verlof en verzuim
CaseWare
CaseWare
Rapportage
Visionplanner
Visionplanner
Rapportage
Loket.nl
Loket.nl
Teamleader
Teamleader
Facturatie, CRM, Urenregistratie (+4)

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

 • Gratis voor de starter
 • Speelse, overzichtelijke lay-out
 • Moderne functionaliteiten, waaronder mobiele app en iDEAL integratie
 • Periodiek factureren mogelijk
 • Uitgebreide support mogelijkheden
 • Eenvoudig uit te breiden met urenmodule voor efficiënte workflow voor projectadministraties
 • Eenvoudig uit te breiden met Cashr module voor efficiënte workflow voor kassa-administraties (retail, webshop, horeca)
 • Factuursjablonen zijn modern en heel eenvoudig te personaliseren

Minpunten

 • Door de modulaire opbouw van de prijs in hoeveelheid transacties kan de prijs voordelig, maar soms ook nadelig voor je zijn
 • Plug-in installatie benodigd van Silverlight. Dit kost eenmalig tijd, maar hoeft geen dealbreaker te zijn, want Silverlight is gratis en eenvoudig te installeren
 • Periodiek factureren niet standaard inbegrepen in modules, maar af te sluiten tegen meerprijs
 • Uren registreren niet mogelijk via timer of agenda-integratie, maar de mobiele app faciliteert hierin uitstekend

Opstarten

Met Reeleezee ben je heel snel up and running, ook zonder enige boekhoudkennis. De tool is er volledig op ingericht om jou als ondernemer te ondersteunen bij de setup. Er is een breed scala aan hulpmiddelen in de vorm van behulpzame kennismakingsvideo’s, stap-voor-stap startgidsen en een opstartwizard. Hierna kan je direct beginnen met het uitvoeren van je administratie. De informatie buttons die overal in de tool zijn opgenomen begeleiden je tijdens het gebruik desgewenst verder bij het uitvoeren van je administratie.

Het instellen van de wat meer technische functies zoals de automatische bankkoppeling kost iets meer tijd. Niet omdat het ingewikkeld is, integendeel zelfs, maar het is even zoeken naar de handleiding. Ik vind na kort zoeken een nuttige handleiding op de website van Reeleezee, waarmee de koppeling heel eenvoudig te realiseren blijkt.

Gebruiksgemak

Reeleezee heeft een speelse, moderne en overzichtelijke layout, waarbij de verschillende onderdelen van het boekhouden in een originele map structuur zijn weergegeven. De tool heeft een logische opbouw, zodat je snel je weg weet te vinden. Door het gebruik van symbolen in plaats van knoppen met tekst blijft de tool rustig en overzichtelijk. Het is wel even wennen aan de symbolen, maar daarna werkt het snel en intuïtief.

De moderne vormgeving maakt werken met Reeleezee makkelijk en leuk. Facturen zien er in een handomdraai gestyled uit, een offerte is met één klik omgezet in een factuur en het invoerscherm voor uren is heel overzichtelijk.

Reeleezee beschikt over alle moderne boekhoudfuncties waarmee je je boekhouding kunt versnellen, zoals een mobiele app met scanfunctie. Inzicht in de staat van je financiën is 24/7 te verkrijgen via Reeleezee Mobile. Deze biedt je alle functies van de pc-versie in een overzichtelijke vorm op je mobiele telefoon. Hierdoor is het ook mogelijk eenvoudig uren te registreren vanaf je mobiel. Er zijn in de tool uitgebreide rapportagemogelijkheden opgenomen, zowel op detail- als bedrijfsniveau.

Support

De uitgebreide handleidingen in de tool boden me de antwoorden op het grootste deel van mijn vragen, waardoor het benaderen van de helpdesk niet nodig was voor de inrichting van mijn boekhouding. Ik heb de telefonische helpdesk om 7 uur ’s avonds benaderd met een vraag over het activeren van de urenregistratie module. Ik kon in een voicemail een terugbelverzoek plaatsen en ben een uur later teruggebeld door een vriendelijke en vakkundige medewerker.

Eindoordeel

Reeleezee is opgezet vanuit de missie om boekhouden ‘real-easy’ te maken voor jou als ondernemer. En daar zijn ze zeker in geslaagd. De goede handleidingen, vakkundige telefonische helpdesk en moderne interface bieden je alles wat je nodig hebt om als ondernemer zelf je boekhouding in te richten en uit te voeren. Boekhoudkundige kennis is hiervoor niet nodig.

De speelse vormgeving en moderne functionaliteiten van Reeleezee sluiten volledig aan op hun doelgroep: de ondernemende ZZP’er en MKB’er die zelf de touwtjes in handen wil hebben op het gebied van zijn boekhouding. Er is aandacht voor vormgeving, met mooie factuurlayouts en intuïtieve sjablonen voor bijvoorbeeld urenregistratie. Reeleezee Mobile maakt je boekhouding 24/7 toegankelijk en efficiënt. Door de modulaire prijsstelling en uitbreidingsmodules voor uren- en kassa-administratie groeit het pakket met je bedrijf mee.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products