SpinOffice CRM

(25)

Een CRM die u echt tijd bespaart!

CRM
screenshot SpinOffice CRM
screenshot SpinOffice CRM
SpinOffice CRM Video
SpinOffice CRM Video
SpinOffice CRM Video
SpinOffice CRM Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over SpinOffice CRM

Creëer een centrale database voor al uw klantgegevens inclusief alle e-mailcommunicatie, agenda items, taken, bestanden & documenten, telefoonnotities, memo’s en alle lopende projecten. Deel gegevens met medegebruikers en werk gezamenlijk in dezelfde database. Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen, wij maken dagelijks back-ups voor u.

Platformen

Android iOS Windows (mobile)
Functionaliteiten

CRM

Mobiele app beschikbaar
Contactmomenten vastleggen
Accountmanager koppelen
Relaties categoriseren
Offertes maken
Agenda in software
Takenlijsten maken
Afspraken & taken bijhouden
Afspraak herinneringen
Prijzen

CRM

maandelijks € 27,50

Proefperiode:
tot 50 items gratis proberen met alle collega's

Koppelingen

SpinOffice CRM heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Mollie
Mollie
PSP

25 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.9
100% zou deze app aanbevelen

SpinOffice CRM reviews

Livada 30 oktober 2020
Ik zou deze app aanbevelen
Vooral de integratie van de mail is echt top. Daarnaast registreren wij donaties via vragenlijsten. Erg handig om op een later moment uit te kunnen draaien of op te kunnen filteren.
Arjen Alderliefste 1 september 2020
Ik zou deze app aanbevelen
Met veel CRM-pakketten gewerkt (Archie, Exact, PerfectView, SllvaSoft). Ook veel pakketten uitgetest als klein bedrijf, op zoek naar de meest passende. Dit is het eerste pakket (en naar mijn mening het enige pakket) in zijn prijsklasse met een lagere inputtijd dan de outputmogelijkheden. Niet alleen NAW met kenmerken, maar zeker ook de dossierkoppeling en email-integratie. Zou een Offerte/Order/Factureringsmodule beschikbaar komen dan gaat dit product zich zeker meten met de grootsten in de markt. Alderliefste BV
Romy 20 november 2019
Ik zou deze app aanbevelen
SpinOffice werkt erg handig en werkt erg overzichtelijk. Vooral de service die wordt verleend is zeer goed. Je wordt netjes geholpen en krijgt duidelijke uitleg. Verder ben ik gewoon zeer te spreken over SpinOffice.
Niels 31 december 2018
Ik zou deze app aanbevelen
SpinOffice is een makkelijk te implementeren CRM pakket dat volledige functionaliteit biedt voor kleine en middel grote ondernemingen. De schaalbaarheid in aantal gebruikers tegen een relatief lage maandelijkse bijdrage zorgt ervoor dat mijn opdrachtgevers een oplossing hebben die aansluit bij de dynamiek van hun onderneming. Daarnaast vind ik het voor mijzelf een prettig systeem om mee te werken. Een absolute pre vind ik de service en bereikbaarheid voor support. Een aanrader voor iedere ondernemer die nu nog werkt vanuit excel.
Hans 9 oktober 2018
Ik zou deze app aanbevelen
Als Stichting The Explorers.nl zijn wij afhankelijk van sponsors en hun donaties. Om dit overzicht te behouden gebruikte wij altijd Excel, echter na verloop van tijd verlies je hiermee het overzicht en moesten wij gaan uitkijken naar een CRM systeem. Hierdoor kwamen wij bij SpinOffice terecht. Vriendelijke te woord gestaan en deskundige hulp die wij vanuit hun kant onvingen. Wij hebben het overzicht van de benaderde sponsoren eindelijk weer teruggevonden dankzij hun CRM. Een systeem dat makkelijk in de omgang is en brengt wat het beloofd.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products