Bouw7

Urenregistratie | Projectmanagement
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
screenshot Bouw7
Bouw7 Video

Over Bouw7

Bouw7 is de nummer 1 bouwmanagement software en is geschikt voor ieder bedrijf in de bouwsector. Onze cloudsoftware is ontwikkeld om de effici├źntie in de bouwsector te verhogen. Automatiseer je projectbeheer van uren-, materiaal- en afvalregistratie tot aan toevoegen van meerwerk en facturatie naar de klant. Werk voortaan vanuit 1 omgeving. Ruim 50.000 projecten draaien al op bouw7. Probeer bouw7 nu 30 dagen gratis.

Functionaliteiten
Prijzen
Koppelingen

Bouw7 heeft automatische koppelingen met de volgende software:

MoneyMonk
MoneyMonk
Boekhouden, Urenregistratie
AFAS Software
AFAS Software
Boekhouden, Salarisadministratie, HRM (+8)
Basecone NV
Basecone NV
Bonnetjes, Declaraties, Scan en herken (+1)
Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products