Soon

Collaborative rooster software voor klantenservice teams

Planning | Workflowmanagement | Help Desk (NL) | Rooster |
screenshot Soon
screenshot Soon
screenshot Soon
screenshot Soon
screenshot Soon
screenshot Soon
screenshot Soon
Soon Video

Over Soon

Soon is meer dan alleen een personeelsplanner. Naast de natuurlijke manier om diensten aan te maken, verbeterd Soon de manier waarop het team wordt ingezet. Zowel teams binnen multinationals als MKB maken gebruik van Soon. Maak participerend plannen mogelijk en geef uw medewerkers de vrijheid om zelf actie te ondernemen.

Platformen

Android iOS Safari Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Planning

Mobiele app beschikbaar
Samenwerken met klant
Samenwerken met freelancers
Verlofregistratie
Prijzen

Planning

per licentie € 8,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proef periode met volledige functionaliteit

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products