screenshot BIZZcounter - Online boekhouden en meer
screenshot BIZZcounter - Online boekhouden en meer
BIZZcounter - Online boekhouden en meer Video

Vragen over BIZZcounter - Online boekhouden en meer?

Heb je vragen over BIZZcounter - Online boekhouden en meer? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over BIZZcounter - Online boekhouden en meer

BIZZcounter, meer dan alleen boekhouden is door en voor ondernemers gebouwd in 2010. Met een team van ambitieuze en enthousiaste collega's staan wij elke dag klaar voor onze klanten. Kernwaarden Lage kosten - Tijdsbesparing - Eenvoudig - Vertrouwen

Functionaliteiten
Prijzen

14 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.3
92.9% zou deze app aanbevelen

BIZZcounter - Online boekhouden en meer reviews

Eric Walraven 2 oktober 2014 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Wil even vermelden dat ik enorm content ben met het gebruik van Bizzcounter! Ik omschrijf in drie woorden: overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en een zeer goede service. Kortom een aanrader!!
Marc Ludin QT, MBA 30 maart 2017 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Goede prijs kwaliteit verhouding. Voor 10.00 per maand veel meer functionaliteiten dan andere partijen. Zeker een aanrader. Henk van HHD

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products