BIZZcounter

(14)
Boekhouden | Facturatie | Urenregistratie
screenshot BIZZcounter
screenshot BIZZcounter
BIZZcounter Video

Over BIZZcounter

BIZZcounter, meer dan alleen boekhouden is door en voor ondernemers gebouwd in 2010. Met een team van ambitieuze en enthousiaste collega's staan wij elke dag klaar voor onze klanten. Kernwaarden Lage kosten - Tijdsbesparing - Eenvoudig - Vertrouwen

Functionaliteiten
Prijzen

14 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.3
92.9% zou deze app aanbevelen

BIZZcounter reviews

Petra Ludin-de Jongh 16 februari 2017 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ik ben 2 jaar geleden met mijn eigen praktijk begonnen en ben zeer tevreden met Bizzcounter. Toen ik begon heb ik een aantal andere pakketten geprobeerd, maar die zeggen dat het eenvoudig is en je geen boekhoudkennis nodig hebt. Maar dat is in de praktijk niet zo. Met een beetje pech kan je het alsnog bij een Boekhouder wegleggen terwijl ik het juist zelf wil doen. Bij Bizzcounter is het wel gemakkelijk en alles is gekoppeld, niet alleen de boekhouding maar ook urenregistratie, projecten, digitale facturen en ook nog eens nieuwsbrieven. De laatste werkt als een soort mailchimp. Om eerlijk te zijn vind ik euro 10.00 per maand weinig geld voor zoveel gemak! Dit is geen verkooppraatje, maar als iets goed werkt mag dat ook gezegd worden...
Quinten Kemp 2 oktober 2014 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ik heb veel boekhoudprogramma's bekeken en zocht vooral naar een programma dat makkelijk in het gebruik is en overzichtelijk in elkaar zit. Ik ben blij dat ik met Bizzcounter een programma gevonden die aan deze eisen voldoet en over de juiste functies beschikt die nodig zijn mijn administratie te voeren. Vooral de automatische koppeling of het synchroniseren van de verkoop/inkoop facturen met de bank afschrijvingen vindt ik een handige feature. Verder zijn de facturen makkelijk op te maken en kunnen die meteen uit het systeem naar de klant verstuurd worden. Op het moment dat ik vragen had of ergens niet uitkwam werd ik ook meteen altijd goed geholpen. Enige functionaliteit die ze wellicht zouden kunnen toevoegen is de mogelijkheid om inkoopfacturen die periodiek terugkomen van te voren in te stellen. Zo zouden we dan onze terugkerende kosten in 1 keer kunnen instellen voor het komende jaar.
Jaap Schoorl 2 oktober 2014 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Vanaf de start met Bizzcounter zeer tevreden over de gebruikers vriendelijkheid van dit programma en de service zelfs in het weekend !! BTW aangifte kan iedereen daarnaast geven de diverse onderdelen /overzichten, die automatisch worden aangemaakt, een duidelijk inzicht in de kosten en winstprognoses van bedrijfsonderdelen waarop gestuurd kan worden. Groot voordeel is dat er meerdere boekhoudingen kunnen worden gevoerd tegen dezelfde prijs. De kosten accountant/boekhouder met dit programma 3/4 terug gebracht op jaar basis
Marthe van der Linden 2 oktober 2014 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Wij zijn een klein administratiekantoor en maken sinds begin 2014 gebruik van Bizzcounter. Wij verwerken meerdere administraties (van eenmansbedrijven met én zonder personeel) in het programma en dat werkt prima. Het importeren van de bankafschriften werkt zeer efficiënt. En het importeren van verschillende overzichten naar excel is heel handig. Ook dat er binnen het pakket mogelijkheden zijn tot het opmaken van nieuwsbrieven, professionele facturen en offertes is heel prettig. Twee keer hebben wij bij een probleem gebruik gemaakt van de supportdesk en door een snelle en goede samenwerking was het in beide gevallen snel opgelost. Wij zijn erg tevreden over de software en de support die Bizzcounter biedt en dat ook nog eens tegen een heel scherpe prijs!
Pascal Boekee 2 oktober 2014 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
We gebruiken Bizzcounter nu bijna één jaar. Eerst gebruik gemaakt van de gratis proef maand, toen besloten om langer van deze dienst gebruik te maken. We snappen het principe van boekhouden wel, maar Bizzcounter ondersteund ons daar wel in. Bij vragen staan ze klaar en dat alles voor een aantrekkelijk maandbedrag. Overzichtelijk, makkelijk en compleet!

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products