Tellow

(66)

Dé boekhoudtool voor zzp'ers

Boekhouden | Facturatie | Bonnetjes | Aangifte
screenshot Tellow
screenshot Tellow
screenshot Tellow
Tellow Video
Tellow Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Tellow

Tellow gelooft in de toekomst van freelancen. Onze boekhoudtool is daarom zo gebouwd dat je zelfs zonder boekhoudkennis een volledige en veilige administratie hebt. Met Tellow heb je een compleet boekhoudpakket waarmee je facturen en offertes stuurt, automatisch bonnen en inkoopfacturen verwerkt en altijd overzicht hebt in je financiën.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Bankkoppeling
Prijzen

Boekhouden

vanaf € 9,99

Proefperiode: 1 maand
(wordt niet automatisch verlengd)

Koppelingen

Tellow heeft automatische koppelingen met de volgende software:

ING
ING
Regiobank
Regiobank
ABN AMRO
ABN AMRO
Bunq
Bunq
Knab
Knab
Rabobank
Rabobank
JouwWeb
JouwWeb
Webwinkel, Website maken

66 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.7
89.4% zou deze app aanbevelen

Tellow reviews

Tim 25 augustus 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Als nieuwkomer in boekhoudland - weliswaar prima ICT skills - werkt dit programma heel fijn. En als je iets niet weet, zijn de hulpartikelen daar en staat de klantenservice binnen enkele minuten voor je klaar. Tevreden!
Janine 3 augustus 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Ik heb Tellow nu al twee jaar. Het is een super fijn pakket, blijft goed werken en luisteren naar feedback van de klanten. Mocht je er niet uitkomen helpt de supportafdeling je heel goed! Of het nou een technische vraag is of het te maken heeft met je boekhouding. Zeker een aanrader!
E.J. Den Hamer 30 juli 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Ben zeer tevreden over Tellow. Fijn boekgoudprogramma om mee te werken. Ook duidelijke uitleg in support. Medewerkers werken zeer oplossing gericht en hebben verstand van zaken. Ook al vele vragen in de chat gezet en je krijgt snel en adequaat antwoord.
Kevin 24 juli 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Er wordt zoveel werk uit handen genomen en de medewerkers van Tellow zijn ontzettend vriendelijk en bereid om te helpen en adviseren.
Marcel 9 juli 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Ik gebruik al jaren Tellow, als ZZP. Kom je ergens niet uit dan heeft Tellow een inbouwde support mogelijkheid, overal beschikbaar waar je Tellow ook hebt. Uniek aan de support vind ik dat als je een vraag hebt over een boeking dat je deze direct kan linken in de chat. Daarnaast gaat support vaak nog een stapje verder. Onlangs heb ik wat rekeningen gewisseld van Rabobank (te duur) naar KNAB. Ook hier weer geholpen tot het was opgelost!! Oh ja, mijn BTW aangifte? Appeltje eitje met Tellow. Give it a try!

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products