Tellow

(29)

Dé boekhoudtool voor zzp'ers

Boekhouden | Facturatie | Bonnetjes | Aangifte
screenshot Tellow
screenshot Tellow
screenshot Tellow
Tellow Video
Tellow Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Tellow

Tellow gelooft in de toekomst van freelancen. Onze boekhoudtool is daarom zo gebouwd dat je zelfs zonder boekhoudkennis een volledige en veilige administratie hebt. Met Tellow heb je een compleet boekhoudpakket waarmee je facturen en offertes stuurt, automatisch bonnen en inkoopfacturen verwerkt en altijd overzicht hebt in je financiën.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Bankkoppeling
Prijzen

Boekhouden

vanaf € 9,99

Proefperiode: 1 maand
(wordt niet automatisch verlengd)
Bekijk prijzen

Koppelingen

Tellow heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Bunq
Bunq
JouwWeb
JouwWeb
Webwinkel, Website maken

29 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.5
79.3% zou deze app aanbevelen

Tellow reviews

Linda 4 dagen geleden
Ik zou deze app aanbevelen
Een Top boekhoudprogramma. Goede begeleiding!! Óók wanneer je er totaal niets van begrijpt, Zijn de werknemers (Juul) super geduldig om het het je in stapjes het je te laten begrijpen. Ook wanneer je een e-mail stuurt met een vraag, krijg je heel snel antwoord (uiteraard in het weekend moet je meer geduld hebben, weekend zegt het al ;)) Dan blijkt dat het ook een heel makkelijk boekhoudprogramma is. Gewoon Top!!
Bart 21 maart 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Door de fijne vormgeving is het super overzichtelijk. En als ik een vraag heb over het boekhouden dan kan ik gewoon bij ze terecht
Jerry 10 maart 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Ik was als ZZP’er ruim €2000 per jaar kwijt aan m’n boekhouder. Ik wist dat ik kon besparen door (deels) mijn boekhouding zelf te doen maar stelde het steeds uit omdat het mij zo moeilijk leek. Nu weet ik wel beter. Tellow maakt het me heel gemakkelijk. Dit is de beste stap die ik in jaren heb gezet.
Robyn 25 februari 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Ik werd gebeld omdat de proef periode afliep. Eerlijkheidshalve wilde ik de handdoek in de ring gooien omdat ik er echt helemaal niks van begreep en het leverde mij heel veel stress en negativiteit op. Door mij opnieuw een code toe te zenden om het pakket te verlengen, en elke stap, duidelijk uit te leggen, en mij gerust te stellen, en vooral mega geduldig en vriendelijk te zijn, ga ik proberen om met jullie boekhoudtool te gaan werken. Het alternatief is een noteblock en een ordner, dus dit moet lukken! Juul, echt super bedankt, je bent echt een topmedewerkers naar mijn mening. Niks afraffelen, echt de tijd genomen. Bedankt!
Bart Luppes 18 februari 2021
Ik zou deze app aanbevelen
Uitstekende uitleg, tijd genomen_ helemaal goed!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products