Tellow

Boekhouden | Facturatie | Bonnetjes | Aangifte
screenshot Tellow

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Tellow

De boekhoud-app die je echt inzicht geeft en tijd gaat besparen. Andere pakketten zijn ontwikkeld voor boekhouders. Tellow speciaal voor zzp’ers. En dat zie je terug in het gebruiksgemak en de tevredenheid van ondernemers die boekhouden met Tellow. Bij veel andere pakketten moet je alsnog zelf de boekhouding doen. Bij Tellow worden bonnen en facturen voor je verwerkt. Prijs, datum, btw etc invoeren is niet meer nodig. Als je getankt hebt, dan vind je de bon vanzelf terug onder autokosten. De btw-aangifte wordt een fluitje van een cent. We gaat je vertellen wanneer je actie moet ondernemen. Probeer Tellow nu 3 maanden gratis (niet automatisch verlengd).

Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Bankkoppeling
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 5,00

Proefperiode:
3 maanden (wordt niet automatisch verlengd)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products