Tellow

(183)

Dé boekhoudtool voor zzp'ers

Boekhouden | Facturatie | Bonnetjes | Aangifte
screenshot Tellow
screenshot Tellow
screenshot Tellow
Tellow Video
Tellow Video

Over Tellow

Tellow gelooft in de toekomst van freelancen. Onze boekhoudtool is daarom zo gebouwd dat je zelfs zonder boekhoudkennis een volledige en veilige administratie hebt. Met Tellow heb je een compleet boekhoudpakket waarmee je facturen en offertes stuurt, automatisch bonnen en inkoopfacturen verwerkt en altijd overzicht hebt in je financiën.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Urenregistratie
Projectmanagement
Fiscaal
Prijzen

Boekhouden

Gratis

Proefperiode:
Tellow is onbeperkt gratis

Koppelingen

Tellow heeft automatische koppelingen met de volgende software:

ING
ING
Regiobank
Regiobank
ABN AMRO
ABN AMRO
SNS Bank
SNS Bank
Bunq
Bunq
Nieuw: Knab Boekhoudpakket
Nieuw: Knab Boekhoudpakket
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+3)
Triodos Bank
Triodos Bank
ASN Bank
ASN Bank
Rabobank
Rabobank
JouwWeb
JouwWeb
Webwinkel, Website maken

183 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.8
86.3% zou deze app aanbevelen

Tellow reviews

Jan Borren 10 november 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Ik doe mijn boekhouding nu een aantal jaar met Tellow wat het bijhouden ervan enorm versimpeld. Wanneer ik twijfels of problemen heb met het correct inboeken van een factuur word ik uitgebreid en duidelijk geholpen. Erg vriendelijk personeel, ben blij dat ik voor Tellow heb gekozen als boekhoudprogramma. Groetjes Jan
Marjolie Zwaga 6 november 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Heel blij met dit bedrijf en hun programma. Ze zijn heel duidelijk en ze geven mij de hulp die ik nodig heb. Zelfs als ik zelf te laat ben staan ze toch voor me klaar, waardoor ik enorm geholpen ben. Ik zou iedereen dit aanraden. Met het totaal pakket heb ik nu geen zorgen meer over mijn administratie en kan ik me daardoor meer focussen op mijn onderneming. In een paar minuten doe ik nu de aangiftes bij de belastingdienst. Het is een super gebruiksvriendelijk programma waardoor iedereen het begrijpt. Met vooral grote dank aan Maron! Hij helpt mij altijd zeer vakkundig en vriendelijk.
Christiaan 5 november 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Alle bijzonderheden die gevonden worden door de boekhouder worden duidelijk uitgelegd met de juiste hulp tools om alles in de juiste manier weg te zetten! Een uiterst snelle en prettige flexibele samenwerking!
Nick 3 november 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Tellow werkt fantatsisch met het verwerken van bonnen en facturen, het koppelen van een bankrekening en de automatische berekeningen van de btw aangifte en winst- en verliesrekening zijn een goede functie.
Sonny 24 oktober 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Ik ben zeer tevreden over Tellow Compleet. Ik keek altijd op tegen het verwerken van mijn administratie (wie niet..), nu ik de moderne software van Tellow gebruik is dat totaal niet meer het geval. Maron en de andere contactpersonen zijn normaliter al tot 21_00 bereikbaar, maar zelfs ruim buiten die werktijden en in het weekend krijg ik nog antwoord op mijn vragen van Maron. Voor kleinere vragen waar ik het team niet lastig mee wil vallen is de AI gestuurde chatbot buitengewoon goed en handig.

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products