Tellow

(199)

Dé boekhoudtool voor zzp'ers

Boekhouden | Facturatie | Bonnetjes | Aangifte
screenshot Tellow
screenshot Tellow
screenshot Tellow
Tellow Video
Tellow Video

Over Tellow

Tellow gelooft in de toekomst van freelancen. Onze boekhoudtool is daarom zo gebouwd dat je zelfs zonder boekhoudkennis een volledige en veilige administratie hebt. Met Tellow heb je een compleet boekhoudpakket waarmee je facturen en offertes stuurt, automatisch bonnen en inkoopfacturen verwerkt en altijd overzicht hebt in je financiën.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Urenregistratie
Projectmanagement
Fiscaal
Prijzen

Boekhouden

Gratis

Proefperiode:
Tellow is onbeperkt gratis

Koppelingen

Tellow heeft automatische koppelingen met de volgende software:

ING
ING
Regiobank
Regiobank
ABN AMRO
ABN AMRO
SNS Bank
SNS Bank
Bunq
Bunq
Knab
Knab
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+3)
Triodos Bank
Triodos Bank
ASN Bank
ASN Bank
Rabobank
Rabobank
JouwWeb
JouwWeb
Webwinkel, Website maken

199 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.6
82.4% zou deze app aanbevelen

Tellow reviews

Robert 6 mei 2024
Ik zou deze app aanbevelen
Als beginnend ondernemer wil je graag op de kosten letten. Voor eenmanszaak is dit een omvangrijke gratis oplossing. Heel sympathiek dat dit gratis is. En logische premium features voor grotere ondernemers. Erg fijn dat je niet binnen een maand tegen een betaalmuur aanloopt. Ook klantenservice heeft me al 2x uitgelegd hoe ik iets moest doen en in hun kennisbank zijn een hoop nuttige items te vinden.
Chris 19 maart 2024
Ik zou deze app aanbevelen
Organizing my business accounts has been a very pleasing experience with Tellow. The service is very intuitive and tracking between invoices, expenses, bank transactions is seamless. The standout feature is the truly fantastic support team on hand when you eventually have questions on certain functionalities or simple best practices for tax keeping.
Mathijs 9 maart 2024
Ik zou deze app aanbevelen
Onlangs ben ik overgestapt naar Tellow voor mijn boekhouding, nadat ik niet tevreden was over de kennis van mijn vorige boekhouder. Mijn ervaring met Tellow is zeer positief, mede dankzij de hulp van Maron, een deskundige medewerker. De klantenservice bij Tellow is snel en vriendelijk, altijd klaar om te helpen bij vragen of advies over verbeteringen. De deskundigheid en ondersteuning hebben het proces vlekkeloos en stressvrij gemaakt. Ik zou Tellow aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met uitstekende klantenservice.
Aryen 11 december 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Her is een eenvoudig en makkelijk boekhoudpakket, en kom je er toch een keer niet uit -je bent vast net als ik geen boekhouder - dan kun je terugvallen op goede support.
Wisse 7 december 2023
Ik zou deze app aanbevelen
Ik ben ruim 5 jaar klant geweest bij Tellow. Bij het gebruik van software vind ik 3 dingen belangrijk_ gebruiksgemak, functionaliteit en support. Ik vind dat Tellow aan deze drie punten geweldig heeft voldaan. Voor iedere (beginnende) ZZP'er wat mijn betreft een aanrader!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products