Cleverdesk

Grip op projecten en services

Planning | Werkbonnen
screenshot Cleverdesk
screenshot Cleverdesk
screenshot Cleverdesk
screenshot Cleverdesk
Cleverdesk Video
Cleverdesk Video

Over Cleverdesk

Cleverdesk is het communicatieplatform voor bedrijven die werken met mensen en materieel bieden wij een gebruiksvriendelijk, online en compleet geïntegreerd in de bestaande software. Van een ingelezen calculatie totaan planning, urenregistratie en facturatie. Alles onzichtbare een handmatige actie in een project/service gevangen in één applicatie.

Functionaliteiten
Prijzen

Planning

Op aanvraag

Proefperiode: 0
In vorm van online demo
Bekijk prijzen

Werkbonnen

Op aanvraag

Proefperiode:
Gratis demo om het pakket uit te proberen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products