clevergig

Planning software voor uitzend- en bemiddelingsbureaus

Planning
screenshot clevergig
screenshot clevergig
screenshot clevergig
screenshot clevergig
clevergig Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over clevergig

clevergig is de ideale planning software voor bemiddelingsbureaus en uitzendbureaus in de Zorg, Hospitality en Traffic Services/Logistiek. Plan je nog met Excel en WhatsApp? Belemmert dit de groei van je bedrijf? Kies voor clevergig en vul eenvoudig je openstaande diensten bij meerdere opdrachtgevers en locaties.

Platformen

Android iOS Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Planning

Mobiele app beschikbaar
Prijzen

Planning

maandelijks € 185,00

Proefperiode:
De eerste 50 diensten plan je gratis.

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products